• KUN kr. 349,-

    Pantone-farvechips for interiørsæsonen

  • FAGAs bestyrelse

    Vi repræsenterer foreningens medlemmer, og vi favner bredt - ligefra den selvstændige designer til større grossister og producenter.

  • FAGA er medlem af SMVdanmark

    Som hovederhvervsorganisation arbejder SMVdanmark for at sikre SMV'er de bedste betingelser for at drive virksomhed - det kan du som FAGA medlem drage nytte af.

  • Søger du ny leverandør?

    Så er du kommet til rette sted - blandt flere end 300 FAGA-medlemmer finder du grossister, producenter eller agenter, der kan levere næsten hvad som helst inden for gaveartikler, brugskunst, interiør, design og meget mere..

    Ikke medlem?

    Vil du vide mere om de fordele og rabatter, du kan få gennem et medlemskab af FAGA, så klik nedenfor eller ring til sekretariatet på tlf. 9926 9800.

    Klik her

Rabataftaler

Som FAGA medlem får du gode fragtpriser, messebonus, gratis juridisk rådgivning samt rabat på telefoni, internet, brændstof, billeje og meget mere.

Se hvor du får rabat

FAGA Nyt

 FAGA Nyt holder dig opdateret omkring nyheder og andre aktuelle begivenheder i branchen. Som medlem af foreningen modtager du løbende FAGA Nyt direkte i din indboks. 

GÅ TIL FAGA NYT

Seneste nyt

Registrere din forventede emballagemængde nu!
Når du distribuerer, importerer eller producerer emballerede produkter, er du omfattet af det udvidede producentansvar for emballage med registreringspligt i perioden 1. april til 31. august i år.

Læs mere