Seneste Nyt

Heimtextil 2024 med nyt segment: tæpper

Med en optimeret halplanlægning og det nye produktsegment Carpets & Rugs ventes flere internationale besøgende og udstillere på Heimtextil – messen for bolig- og kontrakttekstiler – i Frankfurt.

De nye tiltag er blevet mødt med stor interesse og positiv feedback fra markedet. Selv virksomheder, der ikke var repræsenteret i 2023, anerkender nu Heimtextil 2024 som en vigtig forretningsplatform.

Carpets & Rugs vil være placeret i den nye hal 5.1, og blandt de udstillede produkter er monterede, håndlavede og specialfremstillede tæpper, maskinfremstillede vævede tæpper, måtter og smudsabsorberende tæpper samt løbere. 

Tæpper er traditionelt en integreret del af Heimtextil og har hidtil været vist af udstillerne i forskellige haller. At segmentet fra 2024 får sin egen hal hænger sammen med, at Heimtextil reagerer på en stigende efterspørgsel fra markedet. Internationale indkøbere får dermed et optimalt, samlet overblik over et bredt udvalg af monterede tæpper. Segmentet appellerer til internationale grossister samt byggemarkeder og boligforbedringsbutikker, møbelforhandlere og møbelbutikker og specialforhandlere.

 

Tilbage til oversigten

FAGA Nyt

Hold dig opdateret omkring nyheder og andre aktuelle begivenheder i branchen.

FAGA Nyt udkommer pr. mail ca. otte gange om året
se de seneste udgaver her

Noget nyt?

Vi modtager gerne nyheder og informationer, som er relevante for FAGAs medlemmer.

Klik her for at maile tekstmateriale og fotos eller kontakt os på tlf. 9926 9800.