Seneste Nyt

Rosendahl Design Group opnår B Corp certificering

Rosendahl Design Group når en vigtig milepæl med opnåelse af B Corp certificering, der bekræfter virksomhedens engagement i social og miljømæssig ansvarlig forretningspraksis.

- Skrevet af Designbase

B Corp certificeringen er et udtryk for Rosendahl Design Groups dedikation til at skabe positiv forandring og bæredygtig vækst. Som B Corp certificeret virksomhed forpligter Rosendahl Design Group sig til at opfylde certificeringens høje standarder for gennemsigtighed, ansvarlighed og social og miljømæssig ydeevne.

"Jeg er meget stolt over både certificeringen og vores målrettede arbejde med at bringe virksomheden og dansk design ansvarligt ind i fremtiden. B Corp certificeringen repræsenterer en vigtig milepæl for Rosendahl Design Group, og demonstrerer vores engagement i ansvarlig virksomhedsdrift og samfundsansvar. Vores B Corp certificering er ikke kun en anerkendelse af, hvor langt vi er kommet, siden min far grundlagde virksomheden på et fundament af stærke værdier, men også en forpligtelse til at fortsætte med at drive forretning på en måde, hvor vi tager ansvar for vores påvirkning af samfund og miljø. Vi vil gerne være en inspiration for andre og se vores indsats skabe ringe i vandet". udtaler Henrik Rosendahl, Ejer & CEO af Rosendahl Design Group.

Et vigtigt element i den samlede ansvarlighedsstrategi

Rosendahl Design Group - der med sine 8 ikoniske, danske designbrands (Rosendahl, Holmegaard, Kähler, Kay Bojesen Denmark, Bjørn Wiinblad, Lyngby Porcelæn, Juna og Arne Jacobsen Clocks) bevarer og udvikler en bred portefølje af interiør- og livsstilsprodukter - ser implementeringen af ansvarlige designprincipper og ansvarlig virksomhedsdrift som en naturlig forudsætning for virksomhedens succes og eksistens både nu og i fremtiden. Med B Corp certificeringen har Rosendahl Design Group føjet endnu et vigtigt element til sin samlede ansvarlighedsstrategi.

"Vi er glade for at kunne byde Rosendahl Design Group velkommen i vores globale B Corp community. B Corp er en bevægelse af virksomheder, som har forpligtet sig til at drive forretning på en ny og mere ansvarlig vis, og certificeringen er et bevis på, at virksomheden lever op til høje standarder for social og miljømæssig ansvarlighed. Vi ved, at Rosendahl Design Group bliver en fantastisk tilføjelse til vores fællesskab af mere end 120 B Corps i Norden, og vi glæder os til at følge deres fortsatte indsats for en mere ansvarlig fremtid", udtaler B Lab Nordics.

Om B Corp certificering:

B Corp-certificering udstedes af B Lab, en non-profit-organisation og bevægelse, som driver positiv forandring og fremmer bæredygtig og ansvarlig forretningspraksis. Certificeringen er en uafhængig bekræftelse af en virksomheds evne til at leve op til B Labs høje standarder for ansvarlighed, gennemsigtighed og social og miljømæssig ydeevne. B Lab udarbejder standarder, politikker, værktøjer og programmer, som virker kultur- og adfærdsændrende på virksomheder, og skaber et community, som adresserer samfundskritiske udfordringer.

 

Tilbage til oversigten

FAGA Nyt

Hold dig opdateret omkring nyheder og andre aktuelle begivenheder i branchen.

FAGA Nyt udkommer pr. mail ca. otte gange om året
se de seneste udgaver her

Noget nyt?

Vi modtager gerne nyheder og informationer, som er relevante for FAGAs medlemmer.

Klik her for at maile tekstmateriale og fotos eller kontakt os på tlf. 9926 9800.