Få trendinput vedr. interiørsæsonen SS 2022 når det passer dig

I lyset af de seneste meldinger omkring fortsatte coronarestriktioner samt ikke mindst aflysningen af Formland Spring 2021 er det kun naturligt, at FAGA+PEJ trendseminaret, som skulle have fundet sted i midten af marts, nu afvikles digitalt. Det betyder samtidig, at du får alle de vigtige trendinput før tid.

Sådan fungerer det 

Fra 1. marts 2021 og fire uger frem kan du få adgang til en særligt sammensat trendpræsentation af interiørsæsonen Spring/Summer 2022.
Det sker via en unik og adgangskodebeskyttet hjemmeside med videoer af trendforedrag optaget af pej gruppen.

Du kan se videorne, når det passer dig, og lige så mange gange du vil - dog senest 31. marts 2021.

Derudover kan du downloade et visuelt og gennemarbejdet uddrag af de præsentationer, som Louise og Pernille fra pej gruppen gennemgår i videoerne, inklusive en oversigt over sæsonens top-20 farver. 

 

Det får du

Opdatering på tidsånd og forbrug set i lyst af den anden nedlukning v. trendforsker Louise Byg Kongsholm

Gennemgang af trendtemaer og farver til interiørsæsonen SS22 v. trendredaktør Pernille Kirstine Møller

Oversigt over top-20 farver til interiørsæsonen SS22, specielt udvalgt til FAGA

Foredrag om minimalismens opblomstring v. trendforsker Mads Arlien-Søborg

Skandinavisk foredrag om inspiration og design v. norsk formgiver Katinka von der Lippe

Internationalt foredrag om retailtrends v. trendforsker Matthew Brown

  • Longing for less v/Mads Arlien-Søborg
    Minimalismen blomster endnu en gang – ikke kun som konsekvens af Kondo-bølgen og JOMO (Joy Of Missing Out), men som en tydelig reaktion på en langt større samfundstendens. Samtidig skaber minimalismen et moderne paradoks i vores forbrugsmønster, i måden vi omgiver os med ting på, og ikke mindst i vores liv på et helt eksistentielt plan.
    I dette 30 minutters videoforedrag graves der både dybt i minimalismens oprindelse, udvikling og evige relevans, samtidig med at der præsenteres forskellige nye livsstilsvarianter, der alle indskriver sig i denne større bevægelse.

  • Form & design – Inspiration & intuition v/Katinka von der Lippe
    Katinka von der Lippe er en anerkendt designer med en bred baggrund inden for design - fra biler og både til møbler, porcelæn og glas. 
    Hun er uddannet Master of Arts fra Statens håndverks- og kunstindustriskole i Norge, og har modtaget Red Dot Award, Brit Design Award samt en serie norske designpriser.
    I Oslo har Katinka sit eget designstudio og værksted, hvor hun udvikler og producerer sine designprodukter. Hun leverer alt inden for procelæn og serveringskoncepter til det norske kokkelandshold og de norske deltagere i Bocuse d'Or. Derudover leverer hun også alt til borddækning i Britannia Hotels Michelin-restaurant Speilsalen og Winther Aker Brygge, som er en helt ny restaurant med eget osteri midt i Oslo.
    Katinka fortæller om sine erfaringer med form og design i et 30 minutters videoforedrag. 

  • Retail Futures: Crisis, Community and Creativity v/Mathew Brown
    Dette er ikke den nye normal. Det er en midlertidig pause, som vi kan lære af. Fremtidens detailhandel og nethandel bliver en acceleration af den udvikling, der allerede var i gang.
    Trendeksperten Matthew Brown, ejer af Ecochamber, præsenterer på 35 minutter de største forandringer i detailhandel og nethandel og giver sit bud på, hvordan fremtiden kommer til at se ud (videoforedraget er på engelsk). 

  • Om pej trenden Spring/Summer 2022
    Tiltroen til, at vi – med intuitionen som anker – kan guide os selv gennem livet og sikre vores egen fremtid, bliver afgørende i en verden, der bliver tiltagene kompleks. Se blot på den boomende selvhjælpsbranche, der tilbyder vejledning og retning, og som giver støtte til at træffe de beslutninger, vi ikke selv kan træffe i frygten for at miste noget, gå glip af noget eller træffe det forkerte valg.
    Hvad nu, hvis vi ikke får nok ud af livet? Hvad nu, hvis der er meget mere? Usikkerheden og fornemmelsen af egen utilstrækkelighed i navigationen gennem livet betyder, at vi læner os for meget op ad det ydre og for lidt op af det indre. Det skal der ændres på.
    Kom med ind i et trendunivers, der byder på fire livsstilstyper til sæsonen SS22: The Shamans, The Self-healers, The Creators, The Declutters.

Prisen er kr. 399,- plus moms pr. person

FAGA betaler som sædvanligt størstedelen af udgifterne, så du kan få værdifulde input til langt under markedsprisen (ca. kr. 2.000,-).

BESTIL ADGANG HER