DB Schenker – din foretrukne logistikpartner

Personlig service og kvalitet med FAGA-specialpriser på europæisk vejtransport. Book også worldwide sø- og luftfragt via DB Schenkers stærke globale netværk.

- Skrevet af DB Schenker

Styrk din konkurrenceevne med et omfattende transportnetværk

Du kan nå hele verden med DB Schenker som partner, og med vores one-stop-shopping produkter løser vi alle logistikudfordringer for dig. På de hurtigste ruter gennem Europa fragter vi sikkert dit gods fra afsender til modtager. Mange millioner sendinger bliver globalt leveret hver dag, og vi kan også tilbyde dig samme service.

Læs alt om vores landtransportløsninger her. 

eSchenker 

Ved at kombinere alle vores eServices i en portal, har vi udviklet en online platform til håndtering og optimering af din forsyningskæde. Fra tracking og planlægning til booking og rapportering med Carbon & Emissionsrapport - du kan se det hele i eSchenker-databasen - Registrér dig nu. 

Globalt har vi mere end 2000 filialer med indgående kendskab til de lokale markeder, som gør at vi reagerer hurtigt, når der er ændringer i markedet eller vejnettet. Som proaktiv samarbejdspartner finder vi løsningen for dig, så du kun skal koncentrere dig om din virksomhed.

Brexit 

For at gøre det lettere for dig, har vi udformet en simpel formular, som du skal fremsende for hver booking du foretager. Af formularen fremgår alle de nødvendige informationer vi har brug for, for at gennemføre din transport. Download formularen her: Mandatory Brexit Import Information. 

Du kan læse mere om hvilke tolddokumenter, der kræves, på vores hjemmeside dbschenker.dk, under fanen Brexit. 

Tilbud til FAGA-medlemmer 

DB Schenker tilbyder fordelagtige landevejspriser til FAGA-medlemmer. Du kan downloade prislister for 2021 samt generelle betingelser på faga.dk ved at bruge dit medlemslogin. 

DB Schenker tilbyder selvfølgelig også booking via luft og sø. For oprettelse kontakt DB Schenker Sales Executive Claus Sørensen på email: claus.sorensen@dbschenker.com eller tlf. +45 5377 6347, som hjælper med booking, spørgsmål og rådgivning.