Næstformand Birger Nielsen har ordet

Endnu et indlæg præget af Corona/Covid 19/pandemien... ”kært” barn har mange navne.

Seneste input er desværre aflysningen af Formland Spring 2021. Efter måneders forberedelse fra MCH’s side har de desværre været nødsaget til at træffe denne beslutning efter først at have udsat terminen. For mange af os udstillere er det et kedeligt afbræk i forventningen om atter at møde vore kunder, nye som gamle i velkendte rammer.

What to do?

Vi prøver alle at manøvrere gennem denne nu 12 måneder lange situation; aggressiv markedsføring til kunder, nye websites, massiv indsats på BTC-markedet, supporte vore detailkunder med længere kreditter etc., etc...

Jeg har altid været af den overbevisning, at man hele tiden skal skue fremad og være innovativ, mens man har et vågent øje på fortiden og alt, hvad der kan bruges fra denne.

Nogen vil måske mene, at ”messe-verdenen” er en uddøende dinosaur, der vil få det sværere i fremtiden qua alle vore nye ”virtual” redskaber. Jeg mener, at messerne og i særdeleshed Formland stadig har deres berettigelse, de skal bare være oppe på beatet, som Formland efter min mening altid har været det. De skal være inspirerende, have store trendudstillinger og skabe gode rammer om såvel de besøgende som om udstillerne, og måske skal der arrangeres udenoms-aktiviteter, der kan tiltrække endnu flere. Samtidig skal messerne sørge for at være præcise i deres markedsføring i forhold til hvilke besøgende, vi som udstillere vil have, og målrette geografiske områder i forhold til, at man primært er en ”national/skandinavisk” messe.

Det synes jeg faktisk, at vores messe Formland altid er på forkant med. Derfor støtter vi i FAGA op om Formland/MCH som vores vigtigste samarbejdspartner. Det håber vi naturligvis også, at I som medlemmer vil gøre og reservere jeres standplads asap til August 2021.

Vi vil på den kommende termin i August 2021 arrangere en stor jubilæumsfest for at fejre, at FAGA har rundet de 40 år, og at vi forhåbentlig kan markere en hyldest af det personlige møde og den personlige glæde ved at være sammen i fællesskab!