Gratis adgang til MAISON&OBJET

Efter 15 intense måneder udelukkende med online aktiviteter finder den parisiske design- og interiørmesse Maison & Objet endelig sted fra torsdag den 9. september til mandag den 13. september 2021 sammen med Paris Design Week.

- Skrevet af Promosalons

Der er ingen tvivl om, at udstillerne og besøgende ser frem til en fysisk messe, hvor man kan mødes, se, røre og dufte produkterne. Indtil videre venter mere end 1300 brands i Paris til september fordelt på 13 områder: 

  • Maison (boligindretning): 
    Craft – Métiers d’Art, Unique & Eclectic, Today, Work, Projects, Forever og Signature. 
     
  • Objet (køkkenudstyr, gaveartikler, boligtekstiler, Fashion Accessories): 
    Smartgifts, Fashion Accessories, Kids and family, Cook & Share, Home Accessories, Home Fragrances og Home Linen

Til september vil der være fokus på etniske produkter og løsninger med temaet “Desirable Development”, og som noget helt nyt lancerer Maison & Objet ligeledes en betalingskanal, Maison & Objet Academy, med henblik på at hjælpe detailhandlerne med spørgsmål omkring online salg, tendenser, sourcing og fabrikation.

Forbered messebesøget året rundt på MOM (MAISON & OBJET AND MORE) -  den digitale platform. Den giver et samlet overblik over de seneste nyheder fra de udstillende producenter, kunsthåndværkere og designere. Med mere end 30.000 produkter, er det en uudtømmelig kilde til inspiration med mulighed for at tage direkte kontakt til de forskellige brands året rundt. 

Vil du også med? 

Som medlem af FAGA får du gratis adgang (normalpris 70 EUR).

Kontakt PROMOSALONS, Line W. Letz på tlf.: 33 93 62 66 eller e-mail: lwiinholt@promosalons.com for at få en gratis invitationskode.
Husk at oplyse, at du er medlem af FAGA.

Adgangskrav: Coronapas - læs mere her: Come meet us with total peace of mind - Maison&Objet