Trendseminar SS23 med inspiration til kunderelationer og merindtjening

Få indsigt i tidsånd, trends og forbrugeradfærd forud for interiørsæsonen Spring/Summer 2023 og bliv briefet på de vigtigste farver, stylinger og materialer så du rammer plet med din kommende kollektion. Trendseminaret finder sted 31. marts i Herning og 6. april i København. Deltagerprisen er kun kr. 399,- plus moms.

Endnu engang inviterer FAGA til det halvårlige trendseminar, som afvikles i samarbejde med pej gruppen, så du kan blive klædt på til den kommende sæson.

Trendseminaret byder desuden på to gæsteforedragsholdere, der bidrager med inspiration til kunderelationer og forøget indtjening. 

 


SOM DELTAGER PÅ FAGA+PEJ TRENDSEMINAR FÅR DU:

Opdatering på tidsånd og forbrugeradfærd

Dybdegående præsentation af sæsonen SS23 med fokus på interiør og småmøbler

Top 20 farver til interiør – specielt udvalgt til FAGA's medlemmer

Inspiration til hvordan du skaber gode kunderelationer og øger indtjeningen


PROFILER

 

Louise Byg Kongsholm, trendforsker, fordragsholder, forfatter og ejer af pej gruppen, scandinavian trend institute

     
  Mette Lykkegaard From, trendforsker og konsulent med fokus på trends, farver og tidstilpasning inden for livsstil, møbler og interiør
     
 

Torben Lorentsen, Passion360, foredragsholder, underviser og mentor

     
  Jørgen S. Lauritsen, forretningsudvikler med fokus på afsætning, værditilvækst og sund forretning, direktør og grundlægger af Optimax
     

Om interiørtrenden SS23
I foråret/sommeren 2023 vil vi opleve forbrugere, der er mere bevidste om deres omgivelser og deres fodaftryk. Ikke kun inden for klima og sundhed, men også om hele oplevelsen af sæsonens design – både visuelt og taktilt. Det kan være brancher som mode, interiør, mad eller andre livsstilsvalg. De fleste forbrugere længes efter muligheden for at stoppe op og være til stede – altså vil vi se flere positive forbrugere, der nyder øjeblikket. Vi vil opleve forbrugere, der tager et skridt tilbage fra nogle af de handlinger, som de sidste 10 år har været stigende. Blandt andet inden for hurtig kommunikation – hvilket betyder, at flere vil være bevidste om at slukke deres telefoner, når de oplever, i stedet for at optage og dele den.

Er dine kunder et Dankort med arme og ben? ... Eller er de rigtige mennesker af kød og blod? 
Mennesker vil have kundeoplevelser og kundeservice, der får dem til at føle sig set som mennesker, og det er lige det, DU kan med din personlighed og udstråling. Torben Lorentzen giver dig indsigt i, hvor stor betydning din personlighed har og hvorfor. Det er dine loyale kunder, der er ambassadører, som skaber dit vigtigste kontaktpunkt, ZMOT, i din kunderejse. ZMOT er afgørende for, hvordan din markedsføring virker. Mennesker skaber relationer, og relationer skaber resultater.

5 veje til øget indtjening
Fokus på øget indtjening er større nu end nogen sinde før. Jørgen S. Laurtisen fra Optimax vil i sit indlæg give inspiration og konkrete værktøjer til at skabe merindtjening. Værktøjer der kan anvendes, uanset hvilken type forretning du driver - og han starter med et værktøj, der kan skabe et endnu ikke set indblik i din virksomheds udviklingspotentiale. Optimax hjælper på 24. år virksomheder med strategirådgivning, merindtjeningsforløb samt assistance til at få flere (og mere lønsomme) kunder.

DELTAGERPRIS KUN KR. 399,-

Trendseminaret er kun for FAGA’s medlemmer, og foreningen giver et stort tilskud, så deltagerprisen kommer helt i bund. Prisen pr. person er således kun kr. 399,- plus moms. Markedsprisen for denne type seminar er ca. kr. 2.000,-.

Få også sæsonens 20 vigtigste farver i Pantone chips til kr. 379,- plus moms. 

Det vil også være muligt at se og købe trendbøger, inspirationsbøger og farvesystemer mv. på dagen.

       
  DATO: TID:

STED:

Torsdag 31. marts i HERNING Kl. 09.00-15.15
(programstart kl. 09.30)
MCH Messecenter Herning, Vardevej 1, 7400 Herning
Auditoriet på 1. sal v. Indgang Vest

 
Onsdag 6. april i KØBENHAVN Kl. 09.00-15.15
(programstart kl. 09.30)
SMVdanmark, Islands Brygge 26, 2300 København S
Mødelokalet på 6. sal
 


TILMELDINGSFRIST 25. MARTS

Klik på linket nedenfor for at tilmelde dig seminaret i Herning eller København.

På nuværende tidspunkt er der kun få ledige pladser tilbage i København, så tilmelding sker efter først-til-mølle. 

Vi har et begrænset antal af sæsonens top-20 farver i Pantonechips, som du kan bestille samtidig med tilmelding (så længe "lager" haves). 

TILMELD DIG HER

PROGRAM 

   
Kl. 09.00-09.30   Ankomst og let morgenmad
Kl. 09.30-09.40   Velkomst og program
Kl. 09.40-10.30   Er dine kunder et Dankort med arme og ben? Eller er det rigtige mennesker af kød og blod? Foredrag v. Torben Lorentsen, Passion360
Kl. 10.30-11.00   Pause
Kl. 11.00-12.00   Opdatering på tidsånd og trends v. Louise Byg Kongsholm 
Introduktion til sæsonen SS23 v. Mette Lykkegaard From 
Farveudvikling frem mod SS23 v. Mette Lykkegaard From
FAGA Top 20 farver 
Kl. 12.00-12.30   Frokost
Kl. 12.30-13.15   Interiørtrends SS23 – tema 1 og 2 v. Mette Lykkegaard From
Kl. 13.15-13.30   Pause
Kl. 13.30-14.30   Interiørtrends SS23 – tema 3 og 4 v. Mette Lykkegaard From
Opsummerende trendfilm 
Afstemning: Vigtigste farver for FAGA
Kl. 14.30-14.45   Pause
Kl. 14.45-15.15   5 veje til øget indtjening v. Jørgen Lauritsen, Optimax


OM PEJ GRUPPEN

pej gruppen identificerer, overvåger og analyserer tidsånd, forandringer, livsstil og trends, og gør dem håndgribelige og handlingsorienterede for professionelle aktører i livsstilsbrancherne. pej gruppen har udgivet sæsonbaserede trendmaterialer til livsstilsbrancherne i 40 år og står bag de største trendkonferencer samt branchemediet 365DESIGN. Læs mere på pejgruppen.com