Seneste Nyt

2022 er sidste gang med 75% coronatilskud til fællesstande

Har du planer om afprøve Nordstil i Hamborg fra 15.-17. januar, Maison&Objet i Paris fra 20.-24. januar eller Ambiente i Frankfurt fra 11.-15. februar? Så er det nu, du skal slå til, for det er nemlig sidst gang, Trade Council giver ekstraordinært coronatilskud på 75% til eksportfremstød såsom SMVdanmarks fællesstande.

- Skrevet af Jens Kvorning, Internationaliseringschef hos SMVdanmark

Da Coronaen startede, var regering og Folketing meget hurtige til at tage skridt til at afbøde de negative økonomiske effekter. Det virkede over al forventning, og de fleste kom bedre igennem, end man havde turdet håbe på. Samtidig var partierne så forudseende, at man planlagde slutdatoer for tilskudsordningerne. For lønkompensationen var det allerede i år, mens eksportpakkerne blev planlagt til at virke ind i 2022. Det var igen et klogt valg, for havde man også afsluttet dem i 2021, var de dårligt nok nået at træde i kraft, før de igen ville være blevet lukket ned. Vores fællesstande og andre kollektive eksportfremstød er således først kommet i gang fra juli måned.

Pris for plads på fællesstandene

Trade Council har bevilget 75% tilskud til SMVdanmarks fællesstande i første halvår af 2022. Således kan der tilbydes meget lave standlejepriser på 550 kr/m2 for Nordstil, 1.400 kr/m2 for Maison&Objet og 1.600 kr/m2 for Ambiente. Hvis ansøgningerne for andet halvår også godkendes, vil priserne fortsætte. Derefter forventes tilskuddet at falde til 50%, så priserne bliver 1.100 kr for Nordstil, 2.800 kr for Maison & Objet og 3.200 kr for Ambiente.

Hvis du ønsker at prøve en messe af, er det derfor en god idé at benytte chancen på de kommende fællesstande i januar og februar på Ambiente i Frankfurt, Nordstil i Hamborg og MOM i Paris, hvor tilskuddet fortsat er ekstraordinært højt.

Meget positive evalueringer fra de første messer efter Corona

Både fra udstillerne på Nordstil, SCOOP og Maison&Objet i juli og september kom der meget positive tilbagemeldinger på deres udbytte af at udstille. Trods færre udstillere og besøgende var salgstallene lige så gode eller bedre end før Corona og dertil kom, at stemningen var som når køer bliver sat på græs for første gang. Glæden over at kunne komme ud blandt kolleger og kunder var enorm og 13 ud af 17 udstillere på Maison&Objet valgte at udstille igen til vinter. Det er det højeste antal gengangere nogensinde på vores fællesstande.

Fællesstanden på Nordstil placeres midt i hal A4

På Nordstil i Hamborg har vi fået en standplacering midt i hal A4, som er den mest populære hal på messen. Vi er blevet placeret på 3 øer og halvøer, som giver os 8 hjørner og med standdybder på kun 3,5 – 4,5 meter. Det giver stor fleksibilitet også i forhold til at kunne få mindre stande.

Placering på fællesstanden sker efter først-til-mølle... Er du interesseret i at deltage, skal du afgive bindende tilmelding ved at udfylde tilmeldingsskemaet, som du kan downloade nedenfor og sende det til Jens Kvorning på kvorning@smvdanmark.dk. Man vælger stande i den rækkefølge, som man tilmelder sig i. Jo hurtigere tilmelding jo bedre placering.

Standvæggene trækkes en meter tilbage fra gangen, så man kan se, at det er en fællesstand – det giver samtidig et godt indsyn på standen til glæde for alle. 

Prisen er 550-600 kr. pr. m2, da prisen for belysning stiger lidt, når vi er fordelt på flere øer.

SE FÆLLESSTANDENS PLACERING

DOWNLOAD TILMELDINGSSKEMA FOR NORDSTIL

Maison&Objet fællesstanden udsolgt, men mulighed for at få plads på satellitstande

På Maison&Objet har fællesstandene indtil nu været placeret i hal 4 - Home Accessories. Den er udsolgt, men til gengæld har messen tilbudt os at få satellitstande, dels på Fashion Accessories i hal 2 eller på Forever eller Today i hal 6, som består i Design og Bolig. Her behøver vi kun at have 3 udstillere på hver, og vi har allerede 2 i Fashion Accessories og 2 på Forever eller Today. Prisen, alt inklusive, er her 1.400 kr/m2.

DOWNLOAD MESSEOVERSIGT FOR MAISON&OBJET

DOWNLOAD PRÆSENTETION AF FOREVER

DOWNLOAD PRÆSENTATION AF UNIQUE-ECLECTIC

DOWNLOAD PRÆSENTATION AF TODAY

DOWNLOAD TILMELDINGSSKEMA FOR MAISON&OBJET

Ambiente – én stand på 12 m2 tilbage i hal 8 og nogle få stykker i hal 9

Hovedstanden i hal 8 er næsten fyldt op med 9 udstillere. Hvis du vil have en hjørnestand på 12 m2 er muligheden der, hvis messen kan acceptere dit produktsortiment. Se standplaner her.

DOWNLOAD HALPLAN FOR HAL 8

DOWNLOAD MESSEOVERSIGT FOR AMBIENTE

DOWNLOAD TILMELDINGSSKEMA FOR AMBIENTE

Yderligere oplysninger og booking

Vil du vide mere om fællesstandene, inden du tilmelder dig, så kontakt venligst Jens Kvorning på tlf. 30 59 06 86 eller mail: kvorning@SMVdanmark.dk

 

Tilbage til oversigten

FAGA Nyt

Hold dig opdateret omkring nyheder og andre aktuelle begivenheder i branchen.

FAGA Nyt udkommer pr. mail ca. otte gange om året
se de seneste udgaver her

Noget nyt?

Vi modtager gerne nyheder og informationer, som er relevante for FAGAs medlemmer.

Klik her for at maile tekstmateriale og fotos eller kontakt os på tlf. 9926 9800.