Seneste Nyt

Bliver dit produkt kopieret?

Så er der hjælp at hente hos TVC Advokatfirma, som afholder gratis webinar om IP-rettigheder for FAGA's medlemmer onsdag 2. marts kl. 09.00-11.00.

- Skrevet af Mads Balle Christensen, TVC Advokatfirma

Hos TVC Advokatfirma oplever vi regelmæssigt, at virksomheder får deres produkter kopieret af konkurrenter eller andre på markedet. Samtidig ser vi, at mange virksomheder har svært ved at navigere i de forskellige immaterialretlige regelsæt, der dækker over alt fra bl.a. varemærker, designs og patenter. 

TVC Advokatfirma inviterer derfor FAGA’s medlemmer til et gratis mini-seminar med det formål at udrede en række af de misforståelser, vi ofte møder hos vores klienter.

Immaterielle aktiver i form af bl.a. varemærker, designs og patenter er yderst værdifulde aktiver for din virksomhed. Hvis ikke rettighederne sikres og håndhæves i tide, kan det få store følger for virksomheden.

Formålet er derfor ligeledes at give FAGA’s medlemmer et indblik i, hvordan de bedst beskytter deres rettigheder. Dette involverer et indblik i immaterialretlige strategier for opnåelse af en rettighed samt strategier for håndhævelse af rettigheden, når potentielle krænkelser opstår.

Deltag i gratis webinar med FAGA’s samarbejdspartner TVC Advokatfirma og lær at tackle de mange immaterialretlige regler.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om webinaret, så er du velkommen til at kontakte advokat Mads Balle Christensen på tlf.: 8734 7564 / mobil: 2250 2571 eller email: mac@tvc.dk 

Der tages forbehold for omberammelse ved færre end 10 tilmeldte. 

TILMELD DIG HER

 

Tilbage til oversigten

FAGA Nyt

Hold dig opdateret omkring nyheder og andre aktuelle begivenheder i branchen.

FAGA Nyt udkommer pr. mail ca. otte gange om året
se de seneste udgaver her

Noget nyt?

Vi modtager gerne nyheder og informationer, som er relevante for FAGAs medlemmer.

Klik her for at maile tekstmateriale og fotos eller kontakt os på tlf. 9926 9800.