Seneste Nyt

Branchen sætter sin lid til Heimtextil 2021

„Heimtextil 2021 vil være anderledes – mere koncentreret og fokuseret på reel business. Og de nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler vil naturligvis blive taget“, siger Olaf Schmidt, Vice President Textiles & Textile Technologies hos Messe Frankfurt. „Vi anser os selv for heldige, fordi et stort antal udstillere og besøgende – både internationale og nationale – sætter deres lid til os ved at melde deres deltagelse i messen ud“.

Online overblik

I midten af juli havde 947 udstillere fra 49 lande booket deres stande på Heimtextil, og de optager et areal på størrelse med ni fodboldbaner, og arrangørerne melder klart ud, at flere stand-bookinger vil følge i de kommende måneder.

Heimtextil har lagt et overblik over alle udstillere ud. Herudover vælger Heimtextil at støtte op om branchen ved at give udstillerne mulighed for at give gratis billetter til besøgende med en „free ticket“-kode.

„Vi vil skabe så gode muligheder som muligt for at internationale og nationale indkøbere vil besøge Frankfurt i begyndelsen af 2021, så de kan møde tidligere og nye samarbejdspartnere“, siger Olaf Schmidt.

Læs mere på heimtextil.messefrankfurt.com

 

Tilbage til oversigten

FAGA Nyt

Hold dig opdateret omkring nyheder og andre aktuelle begivenheder i branchen.

FAGA Nyt udkommer pr. mail ca. otte gange om året
se de seneste udgaver her

Noget nyt?

Vi modtager gerne nyheder og informationer, som er relevante for FAGAs medlemmer.

Klik her for at maile tekstmateriale og fotos eller kontakt os på tlf. 9926 9800.