Seneste Nyt

Digital afvikling af FAGA+PEJ trendseminar SS21

Grundet regeringens foranstaltninger mod spredning af COVID-19 bliver trendseminaret afviklet digitalt. Workshoppen med Sanne Dollerup/Emotionelle Kundetuper udskydes til et senere trendseminar.

Situationen omkring COVID-19 har mere eller mindre sat en stopper for den fysiske afvikling af trendseminaret. Aalborg Universitet i København, hvor seminaret skulle finde sted 30. marts er som minimum lukket to uger frem, og MCH har af hensyn til gæsternes sundhed og sikkerhed aflyst samtlige arrangementer resten af marts måned – det gælder også vores arrangement 31. marts. 

Du kan se foredragene online

I samarbejde med pej gruppen har vi i stedet fundet en digital løsning, så du fortsat kan komme tæt på interiørtrenden Spring/Summer 2021, men helt uden risiko for Coronasmitte. 

Det foregår således, at foredragene optages til en video, som du får adgang til online via et login. Videoen offentliggøres senest 30. marts, og den vil være tilgængelig i 2-3 uger derefter. 

Seminaret vil fortsat være en god kombination af de væsentligste trends, en opdatering på tidsånd og forbrug samt præsentation af konkrete og kommercielle trendtemaer til sæsonen Spring/Summer 2021 med fokus på interiør. Du får du akkurat de samme oplysninger og input fra pej gruppen, som du ville få ved en fysisk tilstedeværelse.  

Workshoppen udsættes til et senere seminar

Indlægget omkring emotionelle kundetyper med Sanne Dollerup udsættes dog til et senere trendseminar. Årsagen er, at indlægget primært er bygget op som en workshop, der kræver fysisk tilstedeværelse for at kunne gennemføres. Hvis du har bestilt Pantone-farvesæt, modtager du det med posten umiddelbart efter 30. marts.Vi håber på forståelse for det ændrede setup. 

PEJ TREND SS21 
Efter en række turbulente år præget af politisk mistillid, menneskelig skrøbelighed og klimatisk massehysteri er vi i sæsonen forår/sommer 2021 igen fulde af håb, tro på fremskridt og en opløftende indstilling til fremtiden. Dommedag er ikke længere et reelt scenarie, men står – hos en nu mere oplyst, selvsikker og fortrøstningsfuld befolkning – som en naiv og ubegrundet frygt, der er skabt af kollektiv uvidenhed.

I 2021 har sandheden aldrig været vigtigere, og vi ved, at fake news, meningspres, selvcensur og negativitet ikke løser fremtidens problemer. Derimod viser vores genfundne sunde fornuft, ansvarlighed og positive syn på verdens tilstand, at vi sagtens kan skabe en god verden og samtidig få løst de udfordringer, vi går i møde – præcis som vi har gjort det før gennem årtusinder.

SEMINARVIDEOEN GIVER DIG FØLGENDE UPDATES:

Trends i praksis – værktøjer til arbejdet med trends.

Livsfasemodellen som arbejdsværktøj

pej trend SS21: Gennemgang af pej gruppens grundfortælling og trendtemaer til sæsonen med fokus på interiør.
Top 20 farver særligt udvalg til FAGA’s medlemmer.

PROFILER

 

Louise Byg Kongsholm, trendforsker, fordragsholder, forfatter og ejer af pej gruppen, scandinavian trend institute

     
  Rie Fjordsøe Rasmussen, trendredaktør, foredragsholder og konsulent hos pej gruppen med ansvar for udarbejdelse af trendbøger

PRIS

Trendseminaret er kun for FAGA’s medlemmer, og foreningen giver et stort tilskud, så deltagerprisen kommer helt i bund.

Prisen pr. person er KUN kr. 399,- plus moms. Markedsprisen for denne type seminar er ca. kr. 2.000,-.

EKSTRA: 

Få også sæsonens 20 vigtigste farver i Pantone chips til kr. 499,- plus moms. 

TILMELDING

Da setup'et nu er digitalt er der som sådan ingen tilmeldingsfrist. Du kan tilmelde dig helt frem til 30. marts, hvor videoen bliver offentliggjort - og den bliver naturligvis kun tilgængelig for tilmeldte. 

Klik på linket nedenfor for at tilmelde dig seminaret. 

TILMELD DIG HER


OM PEJ GRUPPEN

pej gruppen identificerer, overvåger og analyserer tidsånd, forandringer, livsstil og trends, og gør dem håndgribelige og handlingsorienterede for professionelle aktører i livsstilsbrancherne. pej gruppen har udgivet sæsonbaserede trendmaterialer til livsstilsbrancherne i 40 år og står bag de største trendkonferencer samt branchemediet 365DESIGN. 

LÆS MERE PÅ PEJGRUPPEN.COM

 

 

Tilbage til oversigten

FAGA Nyt

Hold dig opdateret omkring nyheder og andre aktuelle begivenheder i branchen.

FAGA Nyt udkommer pr. mail ca. otte gange om året
se de seneste udgaver her

Noget nyt?

Vi modtager gerne nyheder og informationer, som er relevante for FAGAs medlemmer.

Klik her for at maile tekstmateriale og fotos eller kontakt os på tlf. 9926 9800.