Seneste Nyt

Eksportfremmende digitalisering: Tilskud til privat rådgivning på 50.000-100.000 kr.

Fredag den 5. november åbner SMV:Digital en ny pulje, hvor du kan søge om et tilskud på 50.000-100.000 kr. til privat rådgivning, der kan hjælpe dig med at realisere dine ambitioner om salg via egen webshop eller øvrige digitale platforme til udlandet.

Har du ambitioner om at opstarte eller styrke din virksomheds eksport med salg via digitale kanaler til udenlandske virksomheder og forbrugere? I SMV:Digital kan du søge om et tilskud på et variabelt beløb på mellem 50.000-100.000 kr. til privat rådgivning, der kan hjælpe dig med at realisere dine ambitioner om salg via egen webshop eller øvrige digitale platforme til udlandet.

I tilknytning til dit rådgivningstilskud kan du deltage på en workshop, der skal inspirere og hjælpe dig til at blive helt skarp på, hvor din virksomhed har brug for rådgivning, og hvem der er den rette rådgiver.

Hvem er tilskuddet målrettet?

Tilskuddet på 50.000-100.000 kr. er for dig, der har en ambition om at opstarte eller udvikle din virksomheds eksport gennem anvendelse af ny software eller teknologiske løsninger. Din virksomhed skal have 2-249 ansatte for at kunne ansøge om tilskud. Derudover skal din virksomhed enten allerede eksportere eller være eksportparat.

Deltag i webinar 3. november

Vil du vide mere om, hvad tilskuddet omfatter, og hvordan du ansøger? Så deltag i SMV:Digitals webinar onsdag 3. november kl. 13.00-14.00, hvor kravene gennemgås, og du får gode råd til din ansøgning.

LÆS MERE OM WEBINARET OG TILMELD DIG HER

Eksempler på områder inden for eksport, der kan søges rådgivning til:

  • E-handelsplatform, webshop- og systemvalg, betalinger
  • Systemintegration, ERP, PIM, lager og logistik
  • Business intelligence, øget trafik, konverteringsoptimering
  • Online markedspladser, digitale salgsværktøjer, dropshipping
  • Produktkonfiguration eller anden specialudvikling for e-handel. 

Formålet er at styrke din virksomheds tekniske/digitale kapacitet til at eksportere via salg på digitale kanaler, hvorfor din virksomheds projekt og rådgivningen skal have primært fokus på dette. Som led heri kan der ydes tilskud til rådgivning om eventuelle forretningsmæssige aspekter i tilknytning til dit digitale projekt, fx ifm. udarbejdelse af en business case for investering i teknologi der kan muliggøre eller styrke din virksomheds e-eksport. 

For eksportrådgivning til fx markeds- eller konkurrentanalyser på specifikke markeder eller hjælp til onboarding på udenlandske online markedspladser, kan vi henvise til Trade Council i Udenrigsministeriet eller andre private rådgivere. Denne rådgivning er ikke tilskudsberettiget i SMV:Digital.

LÆS MERE OM TILSKUDDET OG ANSØG HER

 

Tilbage til oversigten

FAGA Nyt

Hold dig opdateret omkring nyheder og andre aktuelle begivenheder i branchen.

FAGA Nyt udkommer pr. mail ca. otte gange om året
se de seneste udgaver her

Noget nyt?

Vi modtager gerne nyheder og informationer, som er relevante for FAGAs medlemmer.

Klik her for at maile tekstmateriale og fotos eller kontakt os på tlf. 9926 9800.