Seneste Nyt

En redesignet fremtid for imm cologne og LivingKitchen

“Vi vil skabe et spor ind i branchens nye normale”, siger Matthias Pollmann, Koelnmesse’s Vice President Trade Fair Management. Dermed slår han fast, at imm cologne og LivingKitchen slår dørene op 18. januar 2021, og han fortæller, at godt 70 pct. af udstillingsområderne er booket.

“Taget situationen i betragtning er det rigtig godt”, siger han.
Samtidig understreger han, at set fra forbrugernes synspunkt har boligdesign og indretning bevæget sig fra en krise til en vindersituation.
“Forbrugerne anser boligindretning for et vigtigt område, og et område i vækst”.
Udstillerne kan således forvente en messe med høje sikkerhedsstandarder for alle implicerede, og med digitale alternativer for de indkøbere, der ikke kan deltage personligt på messen.

I samarbejde med myndighederne har Koelnmesse udarbejdet #B-SAFE4business, et koncept der sikrer, at alle krav til hygiejne, organisering og afstand overholdes.

Målet med at afholde messen er at skabe en sikker platform, så møbel- og køkkenbrancherne i Europa ikke taber terræn i forhold til internationale konkurrenter. 
 “Set fra mit perspektiv kræver en succesfuld genstart ikke nødvendigvis masser af nye innovationer, men det er yderst vigtigt at være til stede og vise produkterne frem for de besøgende”, slutter Matthias Pollmann.

Læs mere på imm-cologne.com

 

Tilbage til oversigten

FAGA Nyt

Hold dig opdateret omkring nyheder og andre aktuelle begivenheder i branchen.

FAGA Nyt udkommer pr. mail ca. otte gange om året
se de seneste udgaver her

Noget nyt?

Vi modtager gerne nyheder og informationer, som er relevante for FAGAs medlemmer.

Klik her for at maile tekstmateriale og fotos eller kontakt os på tlf. 9926 9800.