Seneste Nyt

Erhvervsstyrelsen: Digitalisering gør regnaskaber bedre

Regler for indberetning af regnskab bliver nu bygget ind i de digitale indberetningssystemer. Det vil hæve kvaliteten af de indberettede regnskaber, mener Erhvervsstyrelsen.

”Det er positivt og skridt i den rigtige retning, at man ved hjælp af bedre vejledning undgår fejl og forglemmelser, når virksomheder indberetter regnskabet digitalt. Ambitionen er også at løfte kvaliteten i et tempo hvor alle kan være med, og det kan Håndværksrådet kun bakke op om”. Det siger erhvervspolitisk konsulent Lars Magnus Christensen, der bl.a. arbejder med at nedbringe mængden af administrative byrder, SMV’erne oplever.
 
Der er ikke tale om nye eller flere regler, understreger Erhvervsstyrelsen, som nu er i gang med at få bygget de mange tekniske og forretningsmæssige regler for regnskabsaflæggelse ind i selve indberetningsmodellerne. Regnskaberne vil blive afvist, allerede når virksomhed eller revisor indberetter dem, hvis regnskaberne ikke overholder de regler, som er indarbejdet i indberetningsmodellen. På den måde opdages fejl langt tidligere end hidtil.
 
 

Kontakt

 
Erhvervspolitisk konsulent Lars Magnus Christensen på christensen@hvr.dk eller telefon 41 27 28 38 

 

Tilbage til oversigten

FAGA Nyt

Hold dig opdateret omkring nyheder og andre aktuelle begivenheder i branchen.

FAGA Nyt udkommer pr. mail ca. otte gange om året
se de seneste udgaver her

Noget nyt?

Vi modtager gerne nyheder og informationer, som er relevante for FAGAs medlemmer.

Klik her for at maile tekstmateriale og fotos eller kontakt os på tlf. 9926 9800.