Seneste Nyt

Et scoop for fashion- og designbrands, der vil ind på det britiske marked

I samarbejde med SMVdanmark og den danske ambassade i London, samt med et stort coronatilskud fra Trade Council, tilbydes FAGA’s medlemmer at udstille på SCOOP x PURE messen i London fra 8.-10. februar 2022.

- Skrevet af Jens Kvorning, Internationaliseringschef hos SMVdanmark

SCOOP x PURE er en mindre, men meget eksklusiv messe for mode- og designprodukter. Stifteren, Karen Radley, er lykkedes med at skabe en helt særlig og meget attraktiv messe for virksomheder med højkvalitetsvarer, som er udvalgt, så de udgør en særlig flot og spændende fortælling. 

De ca. 4000 indkøbere, der hvert år besøger messen, forventer at finde nye design- og modeprodukter, der appellerer til deres butikkers høje niveau og stil. Her passer danske design- og modefirmaer vældig godt ind, og Karen Radley har været meget interesseret i det samarbejde, som hun har haft med ambassaden i de sidste 4 år. Dansk Mode og Tekstil bragte SMVdanmark ind i samarbejdet i 2020, og sammen med ambassaden lykkedes det at få 8 danske modefirmaer med på SCOOP i september 2021. Karen Radley ser gerne, at flere danske designfirmaer indenfor fashion, accessories, boligtekstiler og -artikler, m.v. kommer med på messen.  

Læs mere om messen på scoop-international.com

Priser

Der er fire forskellige pakkeløsninger at vælge mellem, download brochuren nedenfor for at se de pågældende priser, som er fratrukket tilskud fra Trade Council.

DOWNLOAD BROCHURE

Tilmelding eller yderligere oplysninger

Er du interesseret i at booke en stand på messen, eller vil du vide mere, inden du tager en beslutning? Så står Jens Kvorning fra SMVdanmark gerne til rådighed på tlf. 30 59 06 86 / mail: kvorning@smvdanmark.dk. 

Tilmelding sker efter først-til-mølle. 

DOWNLOAD TILMELDINGSSKEMA

 

Tilbage til oversigten

FAGA Nyt

Hold dig opdateret omkring nyheder og andre aktuelle begivenheder i branchen.

FAGA Nyt udkommer pr. mail ca. otte gange om året
se de seneste udgaver her

Noget nyt?

Vi modtager gerne nyheder og informationer, som er relevante for FAGAs medlemmer.

Klik her for at maile tekstmateriale og fotos eller kontakt os på tlf. 9926 9800.