Seneste Nyt

Fælles fodslag på den britiske e-handels platform Wayfair

Vil du prøve kræfter med det britiske marked, eller ønsker du at få bedre fodfæste blandt de britiske forbrugere? Så får du en unik chance med SMVdanmarks digitale tiltag på e-handels platformen Wayfair fra 5.-12. juli i år.

- Skrevet af Anita Bram Jahn, FAGA Sekretariatet

I en tid, hvor fysiske messer er bandlyste, må der tages alternative salgskanaler i brug – og der er næppe noget mere oplagt end en virtuel markedsplads. Derfor er det positivt, at SMVdanmark har fået tilsagn til at gennemføre et digitalt eksportfremstød på den britiske e-handelsplatform Wayfair, der skal promovere dansk, bæredygtigt kvalitetsdesign inden for boliginteriør og møbler. 

Fremstødet har fået betegnelsen ’The Danish DNA’ og vil fungere som en shop-in-shop udstilling på Wayfairs forside i perioden 5.-12. juli 2021. Ved deltagelse i fremstødet får du mulighed for at nå ud til 12 millioner besøgende, og platformen er således en enestående mulighed for at teste det britiske marked af eller for at udvide en allerede eksisterende tilstedeværelse. 

Wayfair vil aktivt markedsføre The Danish DNA over for de vigtigste britiske brancheorganisationer samt agenter, distributører, indkøbere, arkitekter, interiørdesignere og relevant presse. Endelig vil fremstødet blive eksponeret udover Storbritanniens grænser, da Wayfair har stor international bevågenhed.

Hvem kan deltage? 

The Danish DNA er for små/mellemstore design-, interiør- og møbelvirksomheder, der arbejder aktivt med bæredygtighed og cirkulære forretningsmodeller – bl.a. ved reducering af restmaterialer eller genanvendelse af materialer og komponenter.

Din virksomhed generelt have fokus på social ansvarlighed, grønne certificeringer samt effektiv udnyttelse af ressourcerne. 

Vil du gerne vide mere om fremstødet, eller vil du gerne deltage? Så er du velkommen til at kontakte Jens Kvorning fra SMVdanmark på tlf.: 30 59 06 86 eller mail: kvorning@smvdanmark.dk

Om Wayfair

Wayfair er en af verdens største online aktører inden for design, interiør og møbler i hhv. Storbritannien, Tyskland og Nordamerika. Til forskel fra Amazon og andre markedspladser opererer Wayfair efter engrosmodellen (B2B2C). Sælgeren sælger varer til Wayfair, der efterfølgende sælger til slutforbrugerne, der enten kan være en privatforbruger eller en professionel indkøber.

Læs mere på wayfair.co.uk

 

Tilbage til oversigten

FAGA Nyt

Hold dig opdateret omkring nyheder og andre aktuelle begivenheder i branchen.

FAGA Nyt udkommer pr. mail ca. otte gange om året
se de seneste udgaver her

Noget nyt?

Vi modtager gerne nyheder og informationer, som er relevante for FAGAs medlemmer.

Klik her for at maile tekstmateriale og fotos eller kontakt os på tlf. 9926 9800.