Seneste Nyt

Fællesstand på Nordstil i Hamborg fra 24.-26. juli 2021

Efter et langt vinterhalvår med total nedlukning af de internationale messer, er der lys forude til sommer. Den første i rækken af SMVdanmarks fælles eksportfremstød, som Trade Council har bevilget tilskud til, går til Hamborg, hvor Nordstil messen igen står klar til at præsentere nye produkter inden for gaveartikler, design, interiør og smykker.

- Skrevet af Jens Kvorning, Internationaliseringschef hos SMVdanmark

Messen er tilrettelagt, så der tages størst mulig hensyn til at undgå smitte blandt udstillere og besøgende. Man vil følge samme procedure som sidste sommer, hvor de besøgende skulle forudbestille billet, så messen havde styr på tætheden i hallerne.

Fællesstandens placering

De tyske sundhedsmyndigheder har overtaget A-hallerne i Hamborg til Corona vaccinationer, og man forventer, at alle tyskere, der ønsker det, er færdigvaccinerede til sommer.

Nordstil finder således sted i B-hallerne, og fællesstanden kommer til at ligge i ”Home & Garden” i Hal B4 med en markant bedre placering end hidtil. Det giver følgende fordele: 

  • Fællesstanden er placeret tæt på indgang øst, som er en hovedindgang, og dermed starter de besøgende i vores ende af messen.
  • Vi ligger midt i hallen ved to centrale gange. 
  • B hallerne har færre søjler, og derfor kan standene indrettes mere hensigtsmæssigt med modulopbyggede stande med en mindre dybde, så man kan få mest mulig facade pr. m2.
  • ”Posen rystes”, så de kendte brands bliver mere spredt ud over messen end normalt.

SE FÆLLESSTANDENS PLACERING

Prisen for deltagelse

For at få så god en fællesstand som muligt, skal vi melde hurtigt tilbage til messen om, hvem der er interesserede i at deltage og med hvor mange m2. P.g.a. Corona tilskuddet er prisen for deltagelse kun på ca. 550 kr. pr. m2 inkl. standleje, belysning, el, godstransport og markedsføring. 

Yderligere oplysninger eller booking

Vil du vide mere om fællesstanden, er du velkommen til at kontakte Jens Kvorning på tlf: 30 59 06 86 eller mail: kvorning@smvdanmark.dk

For booking af plads på fællesstanden download venligst tilmeldingsskemaet nedenfor, udfyld det og send det til Jens Kvorning. 

De enkelte stande på fællesstanden fordeles i den rækkefølge, man sender sin bindende tilmelding efter ”først til mølle” princippet. Det er vigtigt at angive, om man har modtaget tilskud indenfor de sidste 3 år og hvor meget. Det har aldrig været et problem, da grænsen for hvor meget man må få er 1,5 mio. kr. over de sidste 3 år.

DOWNLOAD TILMELDINGSSKEMA

HENT HALOVERSIGT

Andre tiltag fra Messe Frankfurt

Messe Frankfurt, som arrangerer Nordstil i Hamborg, afvikler ikke kun messer. De står bl.a. bag to nye tiltag, som fungerer som supplement til fysiske messer: 

  • Conzoom Solutions – en onlineplatform for detailhandlen
    Conzoom Solutions er et vidensunivers, hvor detailhandlen får adgang til et bredt udvalg af undersøgelser, trendpræsentationer, workshops og inspiration til Point of Sale. 
    www.conzoom.solutions
     
  • Nextrade – en digital markedsplads 
    En ny markedsplads på nettet hvor indkøbere kan handle hos leverandører inden for Home & Living året rundt.
    www.nextrade.market

 

Tilbage til oversigten

FAGA Nyt

Hold dig opdateret omkring nyheder og andre aktuelle begivenheder i branchen.

FAGA Nyt udkommer pr. mail ca. otte gange om året
se de seneste udgaver her

Noget nyt?

Vi modtager gerne nyheder og informationer, som er relevante for FAGAs medlemmer.

Klik her for at maile tekstmateriale og fotos eller kontakt os på tlf. 9926 9800.