Seneste Nyt

FAGA+PEJ trendseminar SS24 i Herning 7/3 + ONLINE

Bliv bekendt med interiørtrenden for Spring/Summer 2024, lær hvordan du undgår 'Greenwashing' og få indblik i certificeringstrends særligt med henblik på bæredygtighed.

PROFILER

Tomas Riegels-Jørgensen,
Sales Manager & Business Developer Sustainability, Bureau Veritas
   
       
Rasmus Gørup Christiansen
Partner og advokat
TVC Advokatfirma
 

SOM DELTAGER PÅ TRENDSEMINARET FÅR DU:

> Opdatering på tidsånd og forbrugeradfærd

> Gennemgang af grundfortælling og trendtemaer
til sæsonen med fokus på interiør

> Top 20 farver til interiør – specielt udvalgt til
FAGA's medlemmer

> Indblik i reglerne for 'Greenwashing' samt
viden om bæredygtighedscertificering

     
Mads Balle Christensen
Advokat
TVC Advokatfirma
 
     
Louise Byg Kongsholm
Trendforsker og ejer af pej gruppen,
scandinavian trend institute
 
       
Mette From
Trendredaktør, foredragsholder
og konsulent hos pej gruppen 
   


DELTAGERPRIS KUN KR. 399,-

Trendseminaret er kun for FAGA’s medlemmer, og foreningen giver et stort tilskud, så deltagerprisen kommer helt i bund. Prisen pr. person er således kun kr. 399,- (kr. 299,- for onlinedeltagelse) plus moms. Markedsprisen for denne type seminar er ca. kr. 2.000,-.

Få også et sæt med sæsonens 20 vigtigste farver i Pantone chips til kr. 379,- plus moms. Bestilling foretages samtidig med tilmelding - vi tager forbehold for evt. udsolgte farvesæt. 

Det vil også være muligt at se og købe trendbøger, inspirationsbøger og farvesystemer mv. på dagen.

       
  DATO: TID:

STED:

  Tirsdag 7. marts i Herning + ONLINE Kl. 09.00-15.30
(programstart kl. 09.30)
pej gruppen, Bitsovvej 2, 7400 Herning
Strategihuset

 
   


KUN MULIGHED FOR ONLINE DELTAGELSE! TILMELDINGSFRIST 6. MARTS KL 10.00

Der er nu lukket for tilmelding til fysisk deltagelse, men der er stadig mulighed for at følge med bag skærmen. 

TILMELD DIG HER
 

PROGRAM  
     
Kl. 09.00-09.30 Ankomst og let morgenmad  
     
Kl. 09.30-10.15
HVAD ER TRENDEN INDEN FOR CERTIFICERINGER?
v/Tomas Riegels-Jørgensen, Bureau Veritas
  • Junglen af nuværende og kommende krav – en ’tour de force’
  • Bæredygtige trends og certificeringsordninger
  • Sådan kommer du i gang med certificering

Læs mere om certificering i FN's 17 Verdensmål på bureauveritas.dk

 
     
Kl. 10.15-10.30 Pause  
     
Kl. 10.30-11.15

GREENWASHING - SÅDAN UNDGÅR DU AT KOMME I KLEMME
v/ Rasmus Gørup Christiansen og Mads Balle Christensen, TVC Advokatfirma

Med et overblik over de markedsføringsretlige regler stiller Mads og Rasmus skarpt på, hvordan virksomheder kan markedsføre, at de gør en indsats for klima og miljø uden at vildlede forbrugeren. De inddrager eksempler fra praksis til illustration af, hvornår og hvordan en indsats skal kunne verificeres for at overholde reglerne i markedsføringsloven; for hvornår er et produkt egentlig miljøvenligt/ grønt/genanvendeligt, og hvornår er det mindre belastende for miljøet end andre produkter?   

Rasmus Gørup Christiansen og Mads Balle Christensen er advokater hos TVC Advokatfirma. De har begge stor praktisk erfaring med og viden om de markedsføringsretlige krav til, hvordan erhvervsdrivende må markedsføre produkter og ydelser overfor forbrugerne.  

 
     
Kl. 11.30-12.15

TIDSÅND & FORBRUG
v/Louise Byg Kongsholm, pej gruppen

Post-pandemisk forbrugeradfærd er forvirrende, komplekst og spændende. 
Med et overblik over de største drivere af trends og forbrugeradfærd er det muligt at forudse, hvad forbrugerne har af behov og ønsker på kort og langt sigt – og dermed kan vi nå at reagere på det.

Trendforsker, forfatter og foredragsholder Louise Byg Kongsholm tager deltagerne med ind i trenduniverset og forklarer sammenhængene.

 
Kl. 12.15-13.00 Frokost  
     
Kl. 13.00-13.40

INTRODUKTION TIL PEJ TREND SS24
v/Mette From, pej gruppen

Grundfortælling, megatrends og de vigtigste farver til sæsonen spring/summer 24 præsenteres af Mette Lykkegaard From, trendredaktør i pej gruppen.
Med en fyldestgørende introduktion til sæsonen skabes et stærkt anker i deltagernes forståelse af og anvendelse af sæsonen i eget regi.  

 
Kl. 13.40-14.00 Pause  
     
Kl. 14.00-15.30

TRENDTEMAER TIL SÆSONEN SS24
v/Mette From, pej gruppen

De fire trendtemaer til sæsonen spring/summer 24 præsenteres i billeder, kollager, historier, cases samt film og musik af Mette From, trendredaktør i pej gruppen.

Den detaljerede gennemgang af de fire temaer indeholder både design, interiør, retail og styling. Denne gennemgang inkluderer en præsentation af de 20 interiørfarver, som er udvalgt til FAGA's medlemmer. 

 

PEJ TREND SS24

Sæsonens grundtanke handler om accepten af, at vi alle er forskellige, og at erfaringer og erkendelser, under og efter flere års sundhedskrise og alarmisme, politisk turbulens og krig samt den efterfølgende økonomiske opbremsning, er dybt individuelle. Vi reagerer meget forskelligt på krise og kommer ud på den anden side af turbulensen med en større forståelse for egne værdier, ønsker og behov – og bliver dermed også mere sikre på vores personlige vej gennem livet. 
Det at have selvindsigt nok til at genkende den rette personlige vej gennem livet, og stå ved den i alle situationer, er en styrke. Det giver os råkraften til at stå ved os selv og skabe en ny fortælling om vores liv – en fortælling, som både giver mening i en ny verdensorden (på den store klinge) og i vores eget daglige liv (på den lille klinge). 

Vi skal kunne trække tydelige linjer fra vores holdning til de store problemstillinger (politik, økonomi, klima) og ned til vores handlinger i hverdagen, herunder hvad vi omgiver os med og iklæder os. Der er behov for en tydelig sammenhæng og gennemskuelighed, der gør det nemmere at navigere i en fremtid, der ikke bliver mindre kompleks og forvirrende. Når konstante forandringer er hverdagskost, skal vi kunne læne os tilbage og stole på den usynlige tråd, der binder alle aspekter af vores liv sammen. 

I foråret/sommeren 2024 vil vi opleve en tidsånd og en forbrugeradfærd, der i større grad søger en større sammenhæng mellem holdning og handling, og hvor der er et tydeligt valg af en personlig vej gennem livet. Derfor indeholder sæsonen også en stor variation i stilretning og farver. Der skal være plads til alle – og alle skal føle sig komfortable i det valg, de træffer.

OM PEJ GRUPPEN

pej gruppen identificerer, overvåger og analyserer tidsånd, forandringer, livsstil og trends, og gør dem håndgribelige og handlingsorienterede for professionelle aktører i livsstilsbrancherne. pej gruppen har udgivet sæsonbaserede trendmaterialer til livsstilsbrancherne i 40 år og står bag de største trendkonferencer samt branchemediet 365DESIGN. Læs mere på pejgruppen.com

 

Tilbage til oversigten

FAGA Nyt

Hold dig opdateret omkring nyheder og andre aktuelle begivenheder i branchen.

FAGA Nyt udkommer pr. mail ca. otte gange om året
se de seneste udgaver her

Noget nyt?

Vi modtager gerne nyheder og informationer, som er relevante for FAGAs medlemmer.

Klik her for at maile tekstmateriale og fotos eller kontakt os på tlf. 9926 9800.