Seneste Nyt

Fire trendtemaer for SS 20

Hvad kommer til at dominere interiørtrenden for sæsonen Spring/Summer 2020? Det får du et sneak peak på her.

På FAGA+PEJ trendseminaret i foråret 2019 præsenterede trendforsker og trendkonsulent Rikke Skytte et gennemarbejdet trendoplæg med farver, former og materialer og guidede deltagerne gennem fire trendtemaer, som kommer til at dominere interiørbranchen til Spring/Summer 2020.

Her får du et ultrakort visuelt indtryk af trendtemaerne.

01 – DIVINE SOUL

Menneske, spiritualitet og design fusioneres, og den gådefulde 6. sans dyrkes i stor stil. Fascinationen af det ukendte fortsætter gennem designløsninger, der tager og på en spirituel rejse. Vi stræber efter at være en del af noget større og søger nye oplevelser med mulighed for selvreflektion og selvtro. Inspiration findes i fortidens religiøse universer og tilfører et overdådigt, helligt og mystisk udtryk til moderne designs. Vi ser en balance mellem det delikate og rustikke i jagten efter jordforbindelse og spirituel indsigt på en og samme tid. 

KLIK PÅ BILLEDET FOR AT DOWNLOADE STØRRE VERSION

02 – COURAGEOUS EMOTIONS

Vi bevæger os fra oplevelsesøkonomi til følelsesøkonomi. Det enkelte individs følelser og en omfavnende livsglæde får større betydning. Alder og generationer fortsætter med at ændre format – de unge mennesker vil være ældre, og seniorerne vil være yngre. Vi hylder mødet mellem det nye ungdommelige design og de modne klassikere og tiltrækkes af design, som gør os, og de objekter vi bruger, til noget særligt. Hårde grafiske mønstre, tern og kontrasterede udtryk bidrager med et ungt og sofistikeret udtryk.

KLIK PÅ BILLEDET FOR AT DOWNLOADE STØRRE VERSION

03 – AIDED REASON

Her hyldes design, der er skabt til at forbedre vores praktiske liv baseret på fornuftens behov. Nye løsninger omfavnes med stor tillid, men vi kræver, at produkter er intelligente og løser rationelle problemer. Hvad enten det refererer til materialer, designprodukter, eller teknologiske services, forventer vi no-nonsense. Vi går en blødgørelse af intelligent design i møde, hvor nye detaljer understreger, at funktion sagtens kan indeholde en utraditionel form. Der er fokus på optimering af menneskekroppens performance, komfort og funktioner.

KLIK PÅ BILLEDET FOR AT DOWNLOADE STØRRE VERSION

04 – STRUCTURED PERCEPTION

Naturens intelligente mikroskopiske væsner har for alvor forladt laboratoriet og anses som superressourcer. Vi hylder en teknologisk form, der ikke er tilsat strøm, hvor det naturlige tilsættes kemi. Vi drages mod taktile oplevelser, der tydeligt markerer vores menneskelige og fysiske tilstedeværelse. Sanselige og overraskende overflader virker afstressende og nydelsesgivende, og vi fascineres af de detaljer, der opstår, når vi kommer helt tæt på. Inspiration fra menneskets levende indre og taktile effekter fra mug, alger og underjordiske cellestrukturer vender naturen på vrangen. Wellness, sundhed og helbred er vigtigere end nogensinde før. 

KLIK PÅ BILLEDET FOR AT DOWNLOADE STØRRE VERSION

 

 

Tilbage til oversigten

FAGA Nyt

Hold dig opdateret omkring nyheder og andre aktuelle begivenheder i branchen.

FAGA Nyt udkommer pr. mail ca. otte gange om året
se de seneste udgaver her

Noget nyt?

Vi modtager gerne nyheder og informationer, som er relevante for FAGAs medlemmer.

Klik her for at maile tekstmateriale og fotos eller kontakt os på tlf. 9926 9800.