Seneste Nyt

Fra tidløs elegance til farvespræl

Der er masser af skønne muligheder i trenden, som den præsenteres på Ambiente i begyndelsen af februar næste år. Denne gang arbejdes med tre trendtemaer: Tasteful Residence, Quiet Surroundings og Joy-Filled Ambience, der henvender sig til vidt forskellige kunder.

- Skrevet af Pia Finne

Hvad er nyt, og hvad forbliver det samme? Designstudioet Stilbüro bora.herke.palmisano har researchet de stilretninger, der vil afspejle fornemmelsen for tiden i 2019, og som vil blive vist på Ambiente. For at kunne forudsige tendenserne, har de undersøgt globale udviklinger i design, kunst og arkitektur samt udviklingerne inden for mode og livsstil. 

“Hver trend er baseret på en social udvikling. Det er til tilgang til livet, der kommer til udtryk i nye, genopdagede og modificerede former, mønstre og funktioner. Det giver værdifuld inspiration til indkøberne såvel som til producenterne, der kan forberede sig på den kommende messe på Ambiente”, lyder det fra Nicolette Naumann, Vice President på Ambiente. 

I 2019 har designstudioet valgt tre tematiske trends: Tasteful Residence, Quiet Surroundings og Joy-Filled Ambience. Disse trendverdener vil blive præsenteret på messen med produkter fra udstillerne.

Ambientes hjemmeside kan man desuden hente yderligere information fra trend-forskningen, der illustreres af eksempler på produkter, materialer og specifikke farveholdninger.

Tre trendverdener i 2019

Tasteful Residence – tidløs elegance
En trend, der byder på perfekt håndværk og som skaber en hyggelig og dog sofistikeret atmosfære ved at bruge udvalgte showpieces of unikke ting. De foretrukne materialer er hårdt træ, læder og bouclé i samspil med velour og porcelæn. Andre specielle highlights er farvet glas og polerede overflader.

Quiet Surroundings – et sted at trække sig tilbage til
Rene, enkle produkter der er tæt på nature, bløde farver og respect for de originale materialer skaber et naturligt miljø, der er ideelt for dem, der længtes efter en stress-fri hverdag fyldt med ro og afslappethed. Naturlige materialer som uld, silke, hamp, træ, sten, ler og keramik kombineres. Der er en lyst til at eksperimentere og til at tilføre traditionelle håndværksteknikker til det moderne udtryk. Recycling spiller også en rolle.

Joy-Filled Ambience – styling som en form for selvudfoldelse
En glad og farverig trendverden med dristige farvekombinationer og tilfældighedens charme: Forskellige materialer og et excentrisk miks af mønstre. Denne forfriskende og uventede stil er domineret af botaniske temaer, geometriske og overdimensionerede dekorationer og vintageprints, for at nævne nogle få.

 

Tilbage til oversigten

FAGA Nyt

Hold dig opdateret omkring nyheder og andre aktuelle begivenheder i branchen.

FAGA Nyt udkommer pr. mail ca. otte gange om året
se de seneste udgaver her

Noget nyt?

Vi modtager gerne nyheder og informationer, som er relevante for FAGAs medlemmer.

Klik her for at maile tekstmateriale og fotos eller kontakt os på tlf. 9926 9800.