Seneste Nyt

Fremtiden for Stockholm Furniture & Light Fair og Formex

Stockholm Design Events har præsenteret en ny vision for fremtidige messer med fokus på Stockholm Furniture & Light Fair og Formex. Det omfatter konceptuelle renoveringer, nye digitale produkter og en stor investering i nyheder og indsatser året rundt i forhold til at inspirere udstillere og besøgende med seneste nyt fra designverdenen ikke bare i forbindelse med messerne med året rundt. Samtidig er chefredaktør og journalist Hanna Nova Beatrice ny Project Area Manager for Stockholm Furniture & Light Fair fra oktober.

- Skrevet af Stockholmsmässan

"Under pandemien har vi hørt på og talt med vores mange kunder; udstillere, besøgende og partnere før vi begyndte at udvikle nye ideer og friske vores messer op. Vi er helt klar over vigtigheden af at fastholde en konstant tilstedeværelse og holde alle opdaterede 365 dage om året. Derfor investerer vi stort i vores messer og i andre fysiske og digitale aktiviteter, der vil finde sted sideløbende med messerne. Et godt eksempel er Stockholm Design Week i februar, parallelt med Stockholm Furniture & Light Fair, og hertil kommer Stockholm Design Week i august sideløbende med Formex. I begge ugerne vil der være fokus på design indenfor møbler, mad og musik”, forklarer Chicie Lindgren, Business Area Manager Stockholm Design Events på Stockholmsmässan.

Forud for 2022 messerne, vil indholdet blive ført up to date så man kan skabe en oplevelses- og aktivitetsbaseret mødeplads; interaktivt, emotionelt og sensorisk.

Læs mere på Stochholmsmassan.se

Teamet bag Stockholm Furniture & Light og Formex. Fra venstre ses Chicie Lindgren, Sanna Gebeyehu, Hanna Nova Bestrice og Sara Ek.

 

Tilbage til oversigten

FAGA Nyt

Hold dig opdateret omkring nyheder og andre aktuelle begivenheder i branchen.

FAGA Nyt udkommer pr. mail ca. otte gange om året
se de seneste udgaver her

Noget nyt?

Vi modtager gerne nyheder og informationer, som er relevante for FAGAs medlemmer.

Klik her for at maile tekstmateriale og fotos eller kontakt os på tlf. 9926 9800.