Seneste Nyt

Hvor skal vi lave fællesstande?

Siden 2015 har 60 virksomheder fået hjælp til deltagelse på Gave og Interiør i Oslo, Nordstil i Hamborg, Trendset i München og Formex i Stockholm.

Det kan godt betale sig at etablere fællesstande for FAGAs medlemmer. Og du kan være med til at bestemme hvilke messer, der skal søges om tilskud til fællesstande på. 

"Vi har modtaget mange opfordringer til at lave fællesstande på nye messer. Det er især Maison & Objet i Paris og Spring Fair i Birmingham, der er populære, men også messer i London er efterspurgt", fortæller afdelingschef Jens Kvorning fra Håndværksrådet, der er ansvarlig for at søge om tilskud gennem Eksportrådet.

Det hænger ikke mindst sammen med at kvadratmeterprisen er meget høj, så behovet for at få taget toppen af omkostningen, særligt i starten, er stort. Dertil kommer muligheden for at få en god placering fra starten samt besparelserne på lys og transport, hvis man kan forhandle gode priser med leverandørerne.

Nye bevillinger kræver tilstrækkelig interesse

Jens Kvorning oplyser, at Eksportrådet har indført et nyt kriterie for bevilling af tilskud, som er, at de vil have konkrete interessetilkendegivelser fra så tilpas mange virksomheder, at man kan regne med, at det er muligt at samle det nødvendige antal på minimum fem virksomheder til fremstødet.

"Det er meget forståeligt, at Eksportrådet har indført dette kriterie, idet de oplever, at hver tredje bevilgede ansøgning aldrig bliver brugt, fordi der ikke er tilstrækkelig virksomhedsinteresse", tilføjer Jens Kvorning. 

VIGTIGT! Giv din interesse til kende

Hvis det skal lykkes at få tilskud fra Eksportrådet til fællesstande på Maison & Objet i Paris fra 19.-23. januar 2018 og på Spring Fair i Birmingham fra 4.-8. februar, kræver det interesse fra så mange som muligt. Derfor er det vigtigt, at du sender en mail til Jens Kvorning på kvorning@hvr.dk, hvis du skulle være interesseret i at deltage. Der er naturligvis ikke tale om en bindende tilmelding, da det i første omgang blot drejer sig om en tilkendegivelse af din interesse.

Har du forslag til andre messer, der kunne søges om tilskud til fællesstande på? Så send det meget gerne til Jens Kvorning. 

 

Tilbage til oversigten

FAGA Nyt

Hold dig opdateret omkring nyheder og andre aktuelle begivenheder i branchen.

FAGA Nyt udkommer pr. mail ca. otte gange om året
se de seneste udgaver her

Noget nyt?

Vi modtager gerne nyheder og informationer, som er relevante for FAGAs medlemmer.

Klik her for at maile tekstmateriale og fotos eller kontakt os på tlf. 9926 9800.