Seneste Nyt

Kom ind i byrdekampen!

Oplever din virksomhed stadig meget administrativt bøvl? Tip Håndværksrådet om administrative byrder og bliv en del af kampen mod unødvendige byrder!

Kilde: Håndværksrådet.

Ifølge de officielle målinger er rigtig mange byrder elimineret. Håndværksrådets målinger viser dog, at virksomhederne ikke oplever noget markant dyk i det bøvl, de må håndtere.

Håndværksrådets adm. direktør Ane Buch, der er SMV’ernes repræsentant i Virksomhedsforum for enklere regler. Forummets deltagere udpeger dels de områder, hvor virksomheder oplever de største byrder.

Samtidig kommer deltagerne med forslag til forenklinger til regeringen. Både den tidligere og den nuværende regering, som har nedsat forummet, arbejder med at nedbringe mængden af administrativt bøvl. De byrder, du melder til Håndværksrådet, kan blive en betydelig hjælp i kampen mod administrativt bøvl.

Læs også artiklen:
Arbejdsgruppe skal sikre mindre bøvl med Danmarks Statistik. 

Hjælp os i kampen mod bøvl
Hvis du oplever byrder, du gerne vil have på Virksomhedsforum for enklere reglers dagsorden, så kontakt erhvervspolitisk konsulent Lars Magnus Christensen på christensen@hvr.dk eller telefon 32 63 03 07.

Læs mere om Virksomhedsforum for enklere regler på www.enklereregler.dk

 

Tilbage til oversigten

FAGA Nyt

Hold dig opdateret omkring nyheder og andre aktuelle begivenheder i branchen.

FAGA Nyt udkommer pr. mail ca. otte gange om året
se de seneste udgaver her

Noget nyt?

Vi modtager gerne nyheder og informationer, som er relevante for FAGAs medlemmer.

Klik her for at maile tekstmateriale og fotos eller kontakt os på tlf. 9926 9800.