Seneste Nyt

Lifestyle & Design Cluster vil skabe internationalt fokus på cirkulært dansk design

I forbindelse med 3DaysofDesign fra 3.-5. september, slår Lifestyle & Design Cluster dørene op til en cirkulær møbeludstilling. Her vil 28 brands inspirere danske såvel som udenlandske besøgende og bidrage til at sætte dansk design på verdenskortet som ikke bare godt design, men også ansvarligt produceret design med minimal påvirkning af miljøet.

Lifestyle & Design Cluster er i den grad relevant i en tid, hvor forbrugerne i stigende grad efterspørger møbler og interiør, der tilgodeser klimaet og knappe ressourcer. 

"Det er et primært indsatsområde for os, at vi gerne vil hjælpe den danske møbel- og interiørbranche med at blive mere cirkulær, for vi ved, at det er en af de ting, der bliver en afgørende succesfaktor i fremtiden. Derfor er denne udstilling vigtig, da det er en god lejlighed til at inspirere og vidensdele virksomhederne imellem", siger Betina Simonsen, der er direktør i Lifestyle & Design Cluster, og hun tilføjer, at udstillingen ydermere har den mission, at ikke mindst udlandet får øjnene op for de mange danske virksomheder, som arbejder seriøst med den grønne omstilling. 

Udover udstillingen i Pakhus11, vil der i Smedjen blive afholdt en række paneldebatter og foredrag for de fremmødte med udgangspunkt i cirkulære forretningsmodeller, blockchain og gennemsigtighed i værdikæden, finansiering/investering i den grønne omstilling samt offentlige indkøb og certificeringer nu og i fremtiden. 

"Interessen for at deltage i vores udstilling har været helt overvældende, og vi har fået omkring dobbelt så mange ansøgere, som vi har plads til, lyder det fra Betina Simonsen".

Blandt de 28 udstillere er både kendte og mindre kendte brands, som ved at deltage i udstillingen alle er med til at sætte fokus på grønnere og mere cirkulære designløsninger. Bl.a. deltager tre FAGA-medlemmer; Lübech Living, FDB Møbler og Rug Solid Denmark.
Alle udstillerne er i forbindelse med ansøgningsprocessen blevet vurderet ud fra en række kriterier, som tager udgangspunkt i cirkulær økonomi. 

Læs mere på idcluster.com

 

Tilbage til oversigten

FAGA Nyt

Hold dig opdateret omkring nyheder og andre aktuelle begivenheder i branchen.

FAGA Nyt udkommer pr. mail ca. otte gange om året
se de seneste udgaver her

Noget nyt?

Vi modtager gerne nyheder og informationer, som er relevante for FAGAs medlemmer.

Klik her for at maile tekstmateriale og fotos eller kontakt os på tlf. 9926 9800.