Seneste Nyt

Messe-trio åbner op

Med B2B business er det specielt vigtigt med den personlige kontakt for at diskutere løsninger såvel som for at opleve produkter tæt på. Disse mål er dermed også hjørnestenene for Christmasworld, Paperworld og Creativeworld, der holdes 29.1.-2.2.2021 i Frankfurt.

"Som arrangør er sikkerheden for udstillere, partnere og besøgende og ansatte af allerstørste vigtighed for os. Samtidig vil vi gerne give producenter og forhandlere mulighed for at relancere deres business på vores platform. Takket være beskyttelse og et hygiejne-koncept er vi i stand til at skabe rammerne for et personligt møde med sikkerheden i højsædet“, siger Julia Uherek, Group Show Director Consumer Goods, Messe Frankfurt Exhibition GmbH.

Topprioriteterne er afstand og hygiejne. Disse og andre tiltag i forhold til at forbedre sikkerheden og hygiejnen vil derfor blive taget, så man lever op til alle gældende krav.
Hver stand skal således være mindst 18 kvm., gangarealerne er blevet bredere, og standkonstruktionerne skal tilpasses afstands- og hygiejnekravene.

Håndsprit vil være at finde overalt på messeområdet, og alle kontaktoverflader vil blive rengjort med jævne mellemrum, ligesom ventilationen vil blive optimeret og catering sker i henhold til gældende regler.

Alle – udstillere og besøgende skal registrere sig, og billetterne er kun gyldige på visse dage. Endelig er ansigtsmasker obligatoriske alle steder, hvor det ikke er muligt at opretholde en afstand på 1,5 meter.

Læs mere på christmasworld.messefrankfurt.com

 

Tilbage til oversigten

FAGA Nyt

Hold dig opdateret omkring nyheder og andre aktuelle begivenheder i branchen.

FAGA Nyt udkommer pr. mail ca. otte gange om året
se de seneste udgaver her

Noget nyt?

Vi modtager gerne nyheder og informationer, som er relevante for FAGAs medlemmer.

Klik her for at maile tekstmateriale og fotos eller kontakt os på tlf. 9926 9800.