Seneste Nyt

Postale forsendelser med personligt præg

- Skrevet af Anita Bram Jahn, FAGA Sekretariatet

De forlængede coronarestriktioner har sendt messemarkedet i midlertidig dvale, og med tvangslukkede butikker har sælgerne næppe tilbragt så lidt tid på landevejene, som de gør i øjeblikket. Derfor kan det være svært for dig som leverandør at nå ud til dine kunder – og ikke mindst skaffe nye. 

Når de sædvanlige kanaler ikke kan tages i brug, så må man tænke i nye baner, og det er netop, hvad FAGA-medlemmet Lübech Living har gjort med god sparring fra Europe Post. 

”Vi valgte for første gang at udsende vores katalog til kunder i Danmark og udlandet indpakket i et lækkert paperwrap, der går i god tråd med vores bæredygtige tankegang”, fortæller Søren Lübech, indehaver af Lübech Living, og tilføjer: 

”Responsen har været super positiv og praktikken nem og enkel med god sparring fra pakkeriet og Europe Post. Det er ikke sidste gang, vi bruger denne service“.

Mulighederne er mange…

Hvad enten du har planer om at sende kataloger, Direct Mails, breve eller lignende, så er det oplagt at sætte et personligt præg på forsendelsen, og her kan Europe Post både trække på egne erfaringer og et godt netværk, så du får en løsning, der matcher dit behov. 

Er du interesseret i en uforpligtende snak om dine muligheder? Så er du velkommen til at kontakte Dorte Knudsen fra Europe Post på email: dorte.knudsen@21grams.com / tlf.: 42 70 08 66

Læs mere om Europe Post

 

Tilbage til oversigten

FAGA Nyt

Hold dig opdateret omkring nyheder og andre aktuelle begivenheder i branchen.

FAGA Nyt udkommer pr. mail ca. otte gange om året
se de seneste udgaver her

Noget nyt?

Vi modtager gerne nyheder og informationer, som er relevante for FAGAs medlemmer.

Klik her for at maile tekstmateriale og fotos eller kontakt os på tlf. 9926 9800.