Seneste Nyt

Samarbejdsaftale med Pension for Selvstændige

Få individuel pensionsrådgivning og pensionsopsparing samt forsikringer på særlige vilkår. Tilbuddet gælder også ægtefæller, samlevere og ledende medarbejdere.

FAGA har indgået en aftale med Fonden Pension for Selvstændige (PFS), så du som medlem kan få gratis og uforpligtende rådgivning om opsparing, pension og forsikringer.

PFS tilbyder individuelle møder med gennemgang af dine ønsker, behov og muligheder for at spare op og sikre dig ved sygdom eller død.

Hvis du ønsker det, kan du i forbindelse med rådgivningen få et tilbud på PFS’ fordelagtige pakker, der indeholder pensionsopsparing og forsikringer ved tab af erhvervsevne, kritisk sygdom og dødsfald samt tilknyttet sundhedssikring. Bemærk at tilbuddet også gælder ægtefæller, samlevere og ledende medarbejdere.

Om Pension for Selvstændige

Pension for Selvstændige er en non-profit fond, der er stiftet af SMVdanmark og andre organisationer for selvstændige - for at informere selvstændige erhvervsdrivende om vigtigheden af at tage stilling til pension. Desuden fungere PFS som en fælles ”indkøbsforening”, så selvstændige sikres et attraktivt alternativ til individuelle pensions- og forsikringsordninger oprettet gennem bank eller direkte hos pensionsselskaberne.

Pension for Selvstændige har i dag op mod 40.000 pensions- og forsikringsordninger og en samlet formue under forvaltning hos Danica Pension på ca. 33 mia. kr.

Pension for Selvstændige har lokale pensionsrådgivere fordelt over hele landet. Rådgiverne er ikke på provision, men får fast løn. Sammenholdt med Pension for Selvstændiges rolle som vagthund over for pensionsselskaberne giver det sikkerhed for seriøs rådgivning, og det er en væsentlig grund til, at FAGA har valgt at indgå samarbejde med Pension for Selvstændige.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om aftalen eller booke et møde, er du velkommen til at kontakte Pension for Selvstændige på telefon 33 93 86 00 eller mail info@pfs.dk. Husk at oplyse, at du er medlem af FAGA.

Læs mere på pfs.dk

 

Tilbage til oversigten

FAGA Nyt

Hold dig opdateret omkring nyheder og andre aktuelle begivenheder i branchen.

FAGA Nyt udkommer pr. mail ca. otte gange om året
se de seneste udgaver her

Noget nyt?

Vi modtager gerne nyheder og informationer, som er relevante for FAGAs medlemmer.

Klik her for at maile tekstmateriale og fotos eller kontakt os på tlf. 9926 9800.