Seneste Nyt

Seneste nyt om FAGAs fællesstande

Eksportrådet har netop bevilget tilskud til FAGAs to fællesstande på hhv. Gave & Interiør i Norge og på Nordstil i Hamborg. Det er tredje gang, at fællesstanden i Norge etableres, og interessen er vokset støt, så der nu er 13 tilmeldinger til august. Fire FAGA medlemmer har p.t. tilmeldt sig den tyske fællesstand, men der skal mindst én udstiller mere på banen, før fællesstanden på Nordstil kan blive en realitet.

Rekordstor opbakning til fællesstanden i Norge

Interessen for at udstille på en fælles dansk stand i udlandet er vokset kraftigt blandt FAGA’s medlemmer. Siden den spæde start i august sidste år, hvor en lille gruppe pionerer på seks virksomheder fik tilskud fra Eksportrådet til en fællesstand på Gave & Interiør i Norge voksede tallet til ni virksomheder i januar, og til august er der i skrivende stund tilmeldt 13 firmaer, som er: A2 Living, Anne Flohr, Astrid Munck, Dybdahl, Glas & Glimt, Hübsch, KupCup, Maileg, Nitty by Gritty, Per Bo Keramik, Potteriet, Sisterunika og What We Do.

Udover at søge om tilskud til den norske fællesstand for tredje gang, besluttede FAGA i samarbejde med Håndværksrådet at søge Eksportrådet om tilskud til en dansk fællesstand på Nordstil i Hamborg fra 26.-28. juli 2014. Begge ansøgninger er netop blevet godkendt, så de 13 tilmeldte til standen på Gave & Interiør i august vil nu få omkostningerne til at udstille kraftigt reduceret.

Tysk fællesstand mangler blot én udstiller

Interessen for Nordstil var også stor fra starten, hvor syv virksomheder meldte sig til i løbet af et par dage efter omtalen i FAGA Nyt tilbage i februar. Desværre var der flere, som ikke havde taget højde for sommerferien, så syv blev til fire, og vi mangler derfor mindst én udstiller, for at Eksportrådets tilskud kan træde i kraft, idet der kræves minimum fem deltagere. De fire medlemmer, som er tilmeldt Nordstil i Hamborg fra 26.-28. juli 2014 er: EO Engros, Gartex, Hübsch og Maileg.
 
Der er sendt ansøgning til Nordstil’s messeledelse, men der er ingen garanti for, at det vil lykkes FAGA og Håndværksrådet at få en fælles dansk stand allerede til juli. Det samme gælder mulighederne for at få tilskud til standen fra Eksportrådet. Men jo mere interesse FAGA’s medlemmer viser for at deltage på fællesstanden, desto mere vægt kan vi lægge bag ansøgningerne.

Vi vil derfor opfordre alle interesserede til at kontakte Jens Kvorning i Håndværksrådet snarest muligt på mail: kvorning@hvr.dk eller tlf. 3059 0686. 
 

 

Tilbage til oversigten

FAGA Nyt

Hold dig opdateret omkring nyheder og andre aktuelle begivenheder i branchen.

FAGA Nyt udkommer pr. mail ca. otte gange om året
se de seneste udgaver her

Noget nyt?

Vi modtager gerne nyheder og informationer, som er relevante for FAGAs medlemmer.

Klik her for at maile tekstmateriale og fotos eller kontakt os på tlf. 9926 9800.