Seneste Nyt

Studie FlyHelsted: Hvordan ville det være at øge muligheden for mer´salg?

Måske du synes det er en detalje med katalog, stand design og showroom, men vi ved, at når din virksomheds visual identity står skarpt og iøjnefaldende, understøttes og maksimeres koncept og salgspotentiale.

- Skrevet af Studie FlyHelsted

Konkurrencen har aldrig været skarpere i design- og interiørbranchen, og det stiller nye og andre krav for at skille sig ud fra mængden, så kunderne bliver opmærksomme på din virksomhed. Vi kender til effekt og resultatet, når image styrkes med visual identity på de forskellige platforme, således at virksomhedens profil og brand står klart og tydelig. For vores mål er at maksimere virksomhedens visuelle koncept og skabe synlighed, der kan generere mer`salg.

Studie FlyHelsted er specialist i salgsfremmende kommunikation gennem unik og visuel kommunikation. Vi arbejder med foto, styling og story telling i kataloger, og med stand design og displays til præsentation af varer ved brug af grafiske virkemidler og stemningsskabende elementer, som farver og lys, således at der opstår helhedsskabende sammenhæng. Vi har en lang række succesfulde projekter bag os, der giver os en solid platform til at rådgive dig om visuel identitet på de forskellige platforme, så budskaberne når ud til kunderne.

Brug for hjælp?
Du får her et (rigtig) godt tilbud!

Vi gennemgår i samarbejde jeres visioner og eksisterende materiale, og afdækker hvilken af de to analyseformer, der kan gøre en forskel for dit firma. Når vi har udarbejdet analyse på ét af disse to oplæg er du og din virksomhed godt rustet til selv at færdiggøre projektet. Eller, du kan booke os til at løfte opgaven hele vejen. 

 

 

Studie FlyHelsted tilbyder et analyseforløb med et visuelt output i form af moodboards eller storyboards med supplerende tekst. Der kan vælges mellem to forskellige analyseformer: 

  • Katalogkoncept
  • Standdesign- eller showroomkoncept

Prisen for et indledende samt et afsluttende møde og en analyse af ENTEN katalogkoncept ELLER standdesign- eller showroomkoncept, er 15.000 kr.+ moms pr. del. Som FAGA medlem får du 10% rabat på prisen.

Tilbuddet gælder frem til 1. maj 2020. 

Sådan gør du brug af tilbuddet

Kontakt Studie FlyHelsted på info@flyhelsted.dk, eller ring til Mille Fly på tlf.: 2622 6930 eller Sofie Helsted på tlf. 2679 6696. Husk at oplyse, at du er medlem af FAGA. 

Studie FlyHelsted tilbyder rådgivning og udarbejdelse af også andre projekter indenfor vores speciale. Enten til fast pris, eller rådgivning på time basis.

Vi glæder os meget til at møde dig og din virksomhed.

Velkommen, og bedste hilsner,
Mille Fly og Sofie Helsted

*Analysearbejde *Ideudvikling *Katalog *Storytelling *Styling *Stand design *Showroom *Foto *Indretning *Konceptudvikling *Stemninger *Arbejdsglæde *Resultater *Vi glæder os :-)

www.flyhelsted.dk 

Her ses eksempler på materiale- og farveoplæg fra Studie FlyHelsted:

 

Tilbage til oversigten

FAGA Nyt

Hold dig opdateret omkring nyheder og andre aktuelle begivenheder i branchen.

FAGA Nyt udkommer pr. mail ca. otte gange om året
se de seneste udgaver her

Noget nyt?

Vi modtager gerne nyheder og informationer, som er relevante for FAGAs medlemmer.

Klik her for at maile tekstmateriale og fotos eller kontakt os på tlf. 9926 9800.