Seneste Nyt

Tendence 2020 er aflyst

I forbindelse med den verdensomspændende Corona pandemi har Messe Frankfurt valgt at aflyse Tendence 2020. Det betyder, at Nordstil i Hamburg fra 25.-27. juli bliver første mulighed for at vise detailkunderne kollektionerne til foråret 2021.

Såvel nationale som internationale detailhandlere lider voldsomt i denne tid. Det betyder, at det ikke er tiden til her-og-nu indkøb, og set i lyset af det, har arrangørerne af Tendence 2020 i samspil med udstillernes repræsentanter og organisationer valgt at aflyse messen.

“Vi har forsøgt ihærdigt, og vi har vendt hver en sten I forhold til om vi skulle afvikle Tendence i slutningen af juni. Men vi har med beklagelse besluttet at vi ikke har andet valg, end at aflyse messen, og i stedet byde velkommen igen i 2021”, siger Stephan Kurzawski, Senior Vice President i Messe Frankfurt Exhibition. 

Som en nødvendig konsekvens af aflysningen af Tendence – og for at støtte op om branchen – vil Messe Frankfurt tilbyde, at Nordstil i Hamburg fra 25.-27. juli 2020 som den første platform, hvor det er muligt at præsentere nyhederne til foråret og sommeren 2021, opretter et segment Sunshine State, designet til stor-volumen leverandører med nye produkter til foråret/sommeren 2021 (Tendence Hall 11.0). 
Hertil kommer, at Nextrade (www.nextrade.market) også giver detailhandlerne et ordre- og marketingredskab med nye muligheder. På Nextrade kan udstillere og besøgende nemlig fortsætte deres forretningsforbindelser, ligesom detailhandlerne kan placere ordrer online.

Tendence udstillere skal selvfølgelig ikke betale den årlige “standing charge” for 2020. 

TrendSet holder fast

Indtil videre vil der også være mulighed for at deltage på TrendSet i München fra 11.-13. juli.
”Messen vil forløbe som planlagt, men selvfølgelig holder vi et kraftigt øje med udviklingen, og vi er i løbende kontakt med Messe München omkring det. Som det ser ud nu, gennemføres messen med respekt for de forholdsregler og guidelines fra World Health Organization (WHO) og Robert Koch Institute, der er.

 

Tilbage til oversigten

FAGA Nyt

Hold dig opdateret omkring nyheder og andre aktuelle begivenheder i branchen.

FAGA Nyt udkommer pr. mail ca. otte gange om året
se de seneste udgaver her

Noget nyt?

Vi modtager gerne nyheder og informationer, som er relevante for FAGAs medlemmer.

Klik her for at maile tekstmateriale og fotos eller kontakt os på tlf. 9926 9800.