Klik her for onlineversion af denne mailSMÅT BRANDBART:
En super branche, et super netværk og et fantastisk seminar

”Det er ganske enkelt en fornøjelse at være sammen med mennesker fra FAGA og fra vores branche i det hele taget. Man fornemmer så meget positivitet, så meget energi og så meget lyst til at netværke”. Det siger Camilla Christensen indehaver af A.U. Maison og medlem af FAGA's bestyrelse. 

Camilla slår også fast, at der er en klart stigende interesse for at deltage på trendseminarerne.

SMÅT BRANDBART:
En super branche, et super netværk og et fantastisk seminar
Spot på trendseminaret: MEGATRENDS forandrer interiørbranchen

Der blev stillet skarpt på bolig- og interiørtrends for 2019, da SPOTT forleden præsenterede 2019-trendretningerne for FAGA’s medlemmer. Og de knap 100 deltagere, der tilsammen deltog på de to seminarer kunne tage en solid portion inspiration, ny viden og massevis af visuelle indtryk med sig hjem.

Spot på trendseminaret: MEGATRENDS forandrer interiørbranchen
Design- og farvetrends for 2019

Design- og farvetrends for 2019

Hvilke farver er på tapetet frem mod 2020, og i hvilken retning går designtendenserne? Det fik deltagerne på FAGA’s trendseminarer svaret på, da SPOTT satte masser af ord og billeder på trenden for både Spring og Autumn 2019.

MALLING LIVING:
Klassisk, tidløst design, der holder

MALLING LIVING:
Klassisk, tidløst design, der holder

”Jeg har kysset mange frøer, før jeg fandt prinsen”, siger Rikke Malling fra Malling Living, og hentyder til sin entré i boligbranchen for fem år siden uden kontakter og netværk.

I dag går det rigtig fint for Malling Living, og Rikke, der netop er blevet medlem af FAGA, benytter sig netop af sit store netværk i restaurationsbranchen kombineret med kontakten til de mindre interiørbutikker.

Så mange elever skal du have

Så mange elever skal du have

Undervisningsministeriets AUB-forskudsopgørelse over, hvor mange elever du skal have i din virksomhed, er lige på trapperne. Men der er ingen grund til panik, for har man under 38 faglærte medarbejdere, kan det højst dreje sig om en enkelt elev. Samtidig er der gode muligheder for at få bonusser.

Vær åben for forandringer

Vær åben for forandringer

Tingene går utroligt hurtigt. Men er man åben overfor de forandringer, der sker, mener livsstilguruen Tom Mirabile, at de mange forandringer også giver masser af muligheder for leverandører til livsstilsbranchen, bl.a. til FAGA's medlemmer.

Markedet oplever aldrig før sete og hurtige forandringer i forhold til, hvordan forbrugerne tilegner sig information, shopper og køber produkter. Men disse forandringer repræsenterer også kæmpe store muligheder for design- og livsstilsbranchen”, siger Tom Mirabile.Følg FAGA på Facebook og vær med, når der sker noget – KLIK HER

Faga | Vardevej 1
DK-7400 Herning | +45 9926 9800 | faga.dk

Klik her, hvis du ikke ønsker at modtage informationer om FAGA via mail