Klik her for onlineversion af denne mailSMÅT BRÆNDBART:
Ydmyghed og samarbejde er kodeordene for fremtiden

Jeg tror, kodeordene i fremtiden vil være YDMYGHED og SAMARBEJDE. Det mener Birger Nielsen, næstformand i Faga. Ydmyghed i forhold til det, man står overfor, og hvordan man skal gribe fremtiden an, og et større samarbejde med kollegaer på tværs af branchen.

”For jeg tror, at vi for at klare os bedst muligt er nødt til at støtte op om hinanden og ikke mindst have en dialog”.

SMÅT BRÆNDBART:
Ydmyghed og samarbejde er kodeordene for fremtiden
Giv FAGA et like for fællesskabets skyld!

FAGA er kommet på Facebook, dels for at opnå større synlighed, men også for at skabe et netværk, hvor man kan dele erfaringer med hinanden. Når netværket begynder at vokse, opretter vi en lukket gruppe for FAGA's medlemmer, hvor der kan udveksles informationer af mere fortrolig karakter.

Find endelig frem til FAGA, næste gang du er på Facebook, og giv os en tommel op - jo flere der synes godt om siden, desto stærkere bliver fællesskabet.

Gå til FAGA's Facebookside

Giv FAGA et like for fællesskabets skyld!
Lever dine produkter op til lovens krav?

Lever dine produkter op til lovens krav?

Forbrugerne er blevet mere bevidste og kritiske igennem de senere år, og de stiller større krav til de produkter, de køber. Det betyder, at FAGA's medlemsvirksomheder skal være endnu mere oppe på mærkerne i forhold til at sikre, at deres produkter lever op til lovens krav.

Derfor har FAGA for nylig indgået en samarbejdsaftale med Bureau Veritas HSE, som giver FAGA's medlemmer en gratis gennemgang af virksomhedens produktsikkerhed samt 15% rabat på rådgivningstimer.

Jeg vil sælge en smule magi

Jeg vil sælge en smule magi

"Jeg etablerede Roskilde Globe Agency, meldte mig ind i Faga og tog til Kina for at finde en producent. I den rækkefølge”. Det fortæller Kamilla Ammitzbøll Strube med et smil.

Nu er hun klar med prototyperne på de fine snowglobes, som hun præsenterer for første gang i Jul i Tivoli, og hun glæder sig til at realisere sin drøm. 

Sådan bruges prøveperioden, når du laver agent- og forhandleraftaler

Udgangspunktet for brug af prøveperioder i forbindelse med både agent- og forhandleraftaler er, at der er aftalefrihed. Ved forhandleraftaler er det parternes skriftlige aftale, der gælder, men i forbindelse med agentaftaler er aftalefriheden indsnævret på visse punkter.

Advokat Jørgen Lykkegård giver et indblik i, hvad der gælder i forhold til brug af prøveperioder i agent- og forhandleraftaler.

Sådan bruges prøveperioden, når du laver agent- og forhandleraftaler
Meld dig til trendseminaret, inden det er for sent!

Meld dig til trendseminaret, inden det er for sent!

Tilmeldingerne er strømmet ind, siden trendseminaret blev offentliggjort tidligere på året, og der er stadig ledige pladser til seminaret i Herning torsdag 27. september.

Arrangementet i København 1. oktober er nu er fuldt booket, men du kan komme på venteliste, så kontakter vi dig, hvis der skulle blive en ledig plads - send blot en mail med firmanavn og deltagerantal til sekretariatet på info@faga.dk

Indkøbere og udstillere: Vi er glade for Formland

Indkøbere og udstillere: Vi er glade for Formland

Formland gør en forskel. Sådan lyder det fra såvel etablerede som upcomming virksomheder på den netop overståede messe.

Også indkøberne var tilfredse med udbuddet, og det er jo stadig én af de store forudsætninger for succes på en messe, hvor en stor del af FAGA's medlemmer deltager.

Sådan gik det på de internationale messer

På vanlig vis har der været godt gang i de internationale messer i Europa helt op til redaktionens deadline. 

Generelt har messerne været godt besøgt, og tendenserne fra såvel Tendence som TrendSet, Nordstil og Formex byder på den ene side på masser af farver, mens man på den anden side fortsat leger med den skandinaviske enkelthed.

Sådan gik det på de internationale messer
Kind + Jugend - et marked for børn

Kind + Jugend - et marked for børn

Mange af FAGA's medlemmer har ting til børn i sortimentet. Netop derfor – eller måske fordi man gerne vil udvikle sin forretning med et nyt marked – kan det være en idé at kaste blikke i retning af Kind + Jugend messen i Køln fra 20.-23. september.

Kind + Jugend er den førende internationale messe for baby- og børneprodukter, og denne gang er den større end nogensinde.

Spar penge på dit medlemskab

Spar penge på dit medlemskab

Som medlem af FAGA har du adgang til SMVdanmarks Rabatportal, hvor du finder gode leverandøraftaler, rabatter og indkøbsfordele. Nedenfor kan du se et ganske lille udpluk af aftalerne - se priser og få overblik over alle aftaler ved at logge log på Rabatportalen

Har du endnu ikke fået adgang til SMVdanmarks Rabatportal, så kontakt Grete Høgh Larsen på larsen@SMVdanmark.dk eller telefon 33 93 20 00.

LOG PÅ RABATPORTALEN
 

Tag verdens mest berømte
kaffe fra Q8 med på turen

Få 50% rabat på eksportdokumenter
hos SMVdanmark
Spar 25% på billetter til
Bent Fabricius-Bjerre og LiveStrings
i DR Koncerthuset


Følg FAGA på Facebook og vær med, når der sker noget – KLIK HER

Faga | Vardevej 1
DK-7400 Herning | +45 9926 9800 | faga.dk

Klik her, hvis du ikke ønsker at modtage informationer om FAGA via mail