Klik her for onlineversion af denne mailSMÅT BRÆNDBART:
Tag ansvaret for at dine kunder kommer på messe

Peter Laursen, direktør i Ib Laursen og medlem af FAGA’s bestyrelse, har ordet:

Selv om julen står for døren, er de fleste af FAGA’s medlemmer i fuld gang med at planlægge de forestående messer. Og netop forberedelse mener Peter Laursen er utroligt vigtigt op til messeperioden, hvis man skal have det optimale ud af de penge såvel som energi og mandetimer, man investerer.

SMÅT BRÆNDBART:
Tag ansvaret for at dine kunder kommer på messe
Nye fragtpriser for 2019

Nye fragtpriser for 2019

Ved årsskiftet træder nye fragtpriser i kraft. Transportmarkedet er generelt udfordret på kapacitet og omkostninger, hvilket medfører prisstigninger i de fleste aftaler. Dog bibeholdes priserne i Special Lanes aftalen med UPS, og priserne for pallefragt i Danmark med DSV fortsætter ligeledes. Yderligere er der nu to prissætninger i aftalen med DB Schenker, så der gælder forskellige prislister hhv. øst og vest for Storebælt. Du kan downloade alle prislister for 2019 på faga.dk - brug dit medlemslogin og klik derefter på fragtselskabernes logoer.

BOOK FØR ÅRSSKIFTET og få 10% rabat på fragt af messegods til Maison&Objet

BOOK FØR ÅRSSKIFTET og få 10% rabat på fragt af messegods til Maison&Objet

FAGA's samarbejdspartner DB Schenker tilbyder foreningens medlemmer 10% rabat på fragt af messegods til Maison&Objet i Paris, som finder sted fra 18.-22. januar 2019.

For at få rabatten på 10%, skal du booke transporten før 31. december 2018.  

Download tilbud og bookingform

Gratis adgang til den store internationale design- og interiørmesse Maison&Objet

Gratis adgang til den store internationale design- og interiørmesse Maison&Objet

Som medlem af FAGA får du gratis adgang (normalpris ved indgangen 70 EUR) til MAISON&OBJET, som afholdes 18.-22. januar 2019 i Paris.

Kontakt PROMOSALONS på tlf.: 33 93 62 66 eller send en mail til: denmark@promosalons.com for at få en gratis invitationskode.

Ny tysk emballagelov træder i kraft ved årsskiftet

Sælger du varer med emballage, der havner ude hos tyske forbrugere? Så kræver den nye emballagelov i Tyskland ”VerpackG”, der træder i kraft 1. januar 2019, at din virksomhed oprettes i emballageregistret LUCID. Sker det ikke, så kan du risikere en høj bødestraf samt forbud mod at sælge dine varer i Tyskland.

Ny tysk emballagelov træder i kraft ved årsskiftet
Brug Formlands fokus på bæredygtighed

Brug Formlands fokus på bæredygtighed

Bæredygtigheden er det gennemgående tema på Formland, der finder sted fra 31. januar til 3. februar. Arrangørerne forventer ca. 390 udstillere, hvoraf en stor del er FAGA's medlemmer, og 12.500 besøgende, som man som udstiller kan tage fat i. Og der er lagt op til en messe med masser af inspiration og nye tiltag; trendzoner og foredrag – og en idé kunne jo være, at lade bæredygtigheden gå igen på standen.

Mød FAGA på Formland

Når Formland åbner dørene fra 31. januar til 3. februar 2019, har FAGA endnu engang et infocenter på messen, hvor sekretariatet står klar til at svare på spørgsmål fra både potentielle og nuværende medlemmer.

Hvis du støder på udstillere på Formland, som ikke er medlem af FAGA, så send dem endelig forbi infocentret, som ligger bag Arrangørkontoret i Indgang Vest og har åbent alle messedage fra kl. 13.00-18.00. 

Husk at vi kvitterer med 2 flasker vin for hvert nyt medlem, du skaffer til foreningen. 

Mød FAGA på Formland
75% rabat på billetten til Formland Spring 2019

75% rabat på billetten til Formland Spring 2019

MCH tilbyder FAGA's medlemmer 75% rabat på entrébilletten til design- og interiørmessen Formland Spring, som finder sted i Herning fra 31. januar til 3. februar næste år.

Fra tidløs elegance til farvespræl

Fra tidløs elegance til farvespræl

Der er masser af skønne muligheder i trenden, som den præsenteres på Ambiente i Frankfurt fra 8.-12. februar næste år.

Denne gang arbejdes med tre trendtemaer: Tasteful Residence, Quiet Surroundings og Joy-Filled Ambience, der henvender sig til vidt forskellige kunder.

En nervepirrende, spændende og fantastisk udvikling

FDB Møbler er blevet taget fantastisk godt imod af danskerne. Med en vækst på 120 procent gennem de seneste tre år og en forventet vækst for 2019 på 20 pct. ser Ole Kiel lyst på fremtiden. Men brandet lever ikke i datiden selvom kollektionen rummer en række designklassikere. Nye designere og nye produkter er også med til at tegne brandet. Og FAGA bruges til inspiration omkring markedet.

En nervepirrende, spændende og fantastisk udvikling
Få økonomisk hjælp til vækst

Få økonomisk hjælp til vækst

Mangler du kapital til at udvikle virksomheden; blive grønnere, indtage nye markeder eller måske få en investor ind i virksomheden, kan Vækstfonden være en mulighed.

Vækstfonden hjælper nemlig SMV’er med potentiale med at komme videre. Man går ind, når en virksomhed har større ambitioner, end banken kan være med til, for målet er i sidste ende at skabe vækst, innovation og arbejdspladser.

Hvordan beviser man en immaterialretlig krænkelse?

Flere virksomheder oplever, at konkurrenter gør brug af varemærker, designs eller markedsføring, der udgør en krænkelse af virksomhedens enerettigheder. Mange af disse virksomheder har dog svært ved at bevise det præcise omfang af krænkelsen.

For hvordan dokumenterer man en immaterialretlig krænkelse, når man ikke har andet bevis end et enkelt stykke tøj?

Hvordan beviser man en immaterialretlig krænkelse?
Eksklusivt tilbud om EU-varemærkeregistrering

Eksklusivt tilbud om EU-varemærkeregistrering

Overvejer du at registrere dit varemærke i EU? Som medlem af FAGA får du hos TVC Advokatfirma et eksklusivt tilbud på EU-varemærkeregistrering.

Tilbuddet er gældende indtil udgangen af januar 2019. 

Download tilbud

Julehilsen fra FAGA's bestyrelse

Julehilsen fra FAGA's bestyrelse

Årsskiftet nærmer sig med hastige skridt, og det samme gør alle de internationale interiørmesser. I den forbindelse ønsker FAGA's bestyrelse alle medlemmer en glædelig jul og en forrygende start på det nye år. 

På gensyn til en ny messesæson i 2019. Følg FAGA på Facebook og vær med, når der sker noget – KLIK HER

Faga | Vardevej 1
DK-7400 Herning | +45 9926 9800 | faga.dk

Klik her, hvis du ikke ønsker at modtage informationer om FAGA via mail