Klik her for onlineversion af denne mailSmåt brændbart

”Vi skal ændre vores indstilling til messerne i fremtiden. Men det skal stadig kunne betale sig at bruge både tid og penge på messerne”. Det mener Jacob Meulengracht fra FAGA’s bestyrelse. Han melder om ”business as usual” på Formland, men han havde han en meget positiv oplevelse på Formlands nye Christmas 2018-område. ”Vi oplevede samme wow effekt og entusiasme, som da vi i ”gamle dage” kunne præsentere spritnye nyheder for kunderne for første gang på messen”.

Småt brændbart
Formland fortsætter formen

Formland fortsætter formen

”Vi skal fortsætte på den kurs, vi er på nu. Fremadrettet skal vi bygge på og blive ved med at overraske. Vi fornemmer, at interessen for Formland også internationalt breder sig, og det skal vi styrke”, lyder det fra Formlands projektleder Mai-Britt Risvig Flyvholm efter en messe med fremgang.

Fællesstandene er en god forretning

SMVdanmark arrangerer fællesstande på messerne rundt omkring i Europa, og det er en god forretning at deltage, lyder det. Trade Counsil, det tidligere Eksportråd, støtter fællesstandene, og dermed sparer udstillerne penge. Det gør det muligt for FAGA’s medlemmer at udbygge eksisterede såvel som at teste nye markeder af.

Fællesstandene er en god forretning
Ambiente Trends 2018: Tradition møder innovation

Ambiente Trends 2018: Tradition møder innovation

Hvad er nyt? Hvad forbliver det samme? Fremtidens boligtrends er netop blevet præsenteret på Ambiente i Frankfurt. Fusion, Link and Connection” er overskriften og ikke mindst den besked, som trendbureauet bora.herke.palmisano gerne vil sende med trenden 2018.

Sådan gik det på messerne i Europa

Den sidste nytårsraket var knap nok skudt af, før den første messe løb af stablen, nemlig TrendSet i München. Herefter er det gået slag i slag rundt omkring i Europa, og FAGA Nyt har taget turen med rundt for at vejre temperaturen på branchen og på markederne.

Sådan gik det på messerne i Europa
Få ikke et digitalt kulturchok

Få ikke et digitalt kulturchok

Digital Vækstkultur er et projekt, man som dansk virksomhed gratis kan tilknytte sig, og hvor man over et seks ugers forløb får udviklet sine kompetencer inden for digital vækstkultur, så man bliver i stand til at skabe og implementere den digitaliseringsstrategi, der er så vigtig for virksomheden i fremtiden. Et godt tiltag, som mange af FAGA’s medlemmer kunne have god gavn af.

Bliv klar til den nye EU-persondataforordning

Den 25. maj 2018 træder den nye EU-persondataforordning i kraft. For mange små og mellemstore virksomheder, herunder FAGA-medlemmer, er det altafgørende at jeres virksomheder ajourfører sig i forhold til de nye regler på området.

Bliv klar til den nye EU-persondataforordning
Kom til GRATIS infomøde om den nye EU-persondataforordning

Kom til GRATIS infomøde om den nye EU-persondataforordning

FAGA’s samarbejdspartner TVC Advokatfirma afholder informationsmøder to forskellige steder i landet, hvor du kan få svar på, hvordan du tackler de nye regler på området.

Møderne finder sted i hhv. København 15. marts og Aarhus 22. marts.Følg FAGA på Facebook og vær med, når der sker noget – KLIK HER

Faga | Vardevej 1
DK-7400 Herning | +45 9926 9800 | faga.dk

Klik her, hvis du ikke ønsker at modtage informationer om FAGA via mail