Klik her for onlineversion af denne mailSMÅT BRÆNDBART:
Vi har behov for en stærk brancheforening

Efter en netop overstået og ikke mindst velgennemført messe i Herning, hvor ca. 30 pct. af de udstillende virksomheder var medlem af FAGA, føler jeg behov for endnu en gang at slå et slag dels for medlemskab af FAGA, dels for at man bakker op omkring Formland i Herning.

Vi har brug for en stærkere profil, mere teknisk indsigt i samhandelsbarrierer og -muligheder med udlandet, mere support, der kan danne fælles-net for direkte svar på eksportmuligheder eller det modsatte.

SMÅT BRÆNDBART:
Vi har behov for en stærk brancheforening
STORT & småt - Nyt fra branchen

STORT & småt - Nyt fra branchen

I STORT & småt har vi samlet – ja netop; stort og småt fra branchen. Informationer, der er gode at have, nye love, der skal tages stilling til og nyheder, der kan have en generel interesse for branchen og for FAGA’s medlemmer.

I STORT & småt er alt velkomment, og har du som medlem af FAGA en information, du mener, skal kommunikeres ud, er du mere end velkommen til at maile den til FAGA Nyt's redaktør, Pia Finne, email: pia@piafinne.dk

Formland med god energi

Formland fik roser og gode tilkendegivelser af både udstillere og indkøbere for den netop afholdte Formland Spring messe. Der var en god energi på messen, og mange udstillere fortæller, at de fik nye leads.

”Vi har ramt noget nyt og noget rigtigt med denne messe”, siger messens projektleder Mai-Britt Risvig Flyvholm, og hun understreger, at man fremadrettet vil arbejde intenst videre med at trække såvel udlændinge som sjællændere til messen.

Formland med god energi
Sådan gik det på de udenlandske messer

Sådan gik det på de udenlandske messer

Der sker en del på messefronten netop nu, og udstillerne – ikke mindst de danske – tager deres messedeltagelser op til revision. Der luges ud og lægges sammen, og man ser på tal og statistikker.

FAGA Nyt har taget pulsen på en række af Europas førende messer inden for bolig- og brugskunstbranchen.

Bliv opdateret på interiørtrends for Spring/Summer 2020

Bliv opdateret på interiørtrends for Spring/Summer 2020

Så er vi klar med næste runde trendseminar, hvor vi bl.a. dykker ned i de væsentligste megatrends samt konkrete trendtemaer for Spring/Summer 2020 med fokus på interiør. 

Seminaret er KUN for FAGA's medlemmer og finder sted 1. april i København og 3. april i Herning. Der er plads til max. 40 deltagere i København, så skynd dig at sikre DIN plads til Danmarks vel nok billigste trendseminar - KUN kr. 349,- pr. person.

Vi har endnu engang allieret os med pej gruppen, og denne gang får du også fornøjelsen af Anita Dalsgaard, som holder et skarpt oplæg omkring digital kommunikation og tilstedeværelse på de sociale medier.

Læs mere om seminaret

Tilmeld dig her

Kun få ledige pladser til gratis mini-seminar om ferieloven

Hvordan griber jeg som arbejdsgiver den nye ferielov an? Det får du svaret på, når FAGA's samarbejdspartner TVC Advokatfirma afholder mini-seminar:  

19. februar i AARHUS - 7 ledige pladser
26. februar i KØBENHAVN - 5 ledige pladser

Det er GRATIS at deltage, og tilmelding sker efter først-til-mølle.

Hvis du tidligere har tilmeldt dig, så er din deltagelse registreret, og du skal IKKE tilmelde dig påny.

Kun få ledige pladser til gratis mini-seminar om ferieloven
Kom til gratis infomøde om factoringkredit 28. maj

Kom til gratis infomøde om factoringkredit 28. maj

Har din virksomhed gang i væksten, og har dine kunder behov for længere kredittid? Så er en factoringkredit måske den rette løsning for dig – og som medlem af FAGA slipper du oven i købet for at betale de sædvanlige etableringsomkostninger, der pt. udgør 0,30 % af factoringkredittens størrelse eller minimum kr. 10.000,-.

Kom og hør om mulighederne, når FAGA’s samarbejdspartner Midt Factoring A/S inviterer til gratis og uforpligtende infomøde 28. maj kl. 10-12 i Ikast.

Spar penge på dit medlemskab

Spar penge på dit medlemskab

Som medlem af FAGA har du adgang til SMVdanmarks Rabatportal, hvor du finder gode leverandøraftaler, rabatter og indkøbsfordele. Nedenfor kan du se et ganske lille udpluk af aftalerne - se priser og få overblik over alle aftaler ved at logge log på Rabatportalen

Har du endnu ikke fået adgang til SMVdanmarks Rabatportal, så kontakt Grete Høgh Larsen på larsen@SMVdanmark.dk eller telefon 33 93 20 00.

LOG PÅ RABATPORTALEN
 

Nu kan du bruge Q8-erhvervskort
hos SHELL og SHELL Express

Få 50% rabat på eksportdokumenter
hos SMVdanmark
DISNEYLAND® Paris
Spar op til 25% + 9%


Følg FAGA på Facebook og vær med, når der sker noget – KLIK HER

Faga | Vardevej 1
DK-7400 Herning | +45 9926 9800 | faga.dk

Klik her, hvis du ikke ønsker at modtage informationer om FAGA via mail