Klik her for onlineversion af denne mailSMÅT BRANDBART:
Derfor gør man en indsats som bestyrelsesmedlem

For første gang i 37 år er kontingentet til FAGA blevet hævet. Det er dog ingen grund til alarm, lover FAGA's formand, Marianne Jensen. ”Fra 2019 hæves kontingentet med 300 kr. eller det, der svarer til en aften med pizzaer til familien”.

Kontingentforøgelsen blev vedtaget på den netop afviklede generalforsamling, hvor det i øvrigt også blev besluttet, at bestyrelsen skal have et symbolsk beløb for det arbejde, de udfører - det fortæller Marianne mere om her i 'Småt Brændbart'.

SMÅT BRANDBART:
Derfor gør man en indsats som bestyrelsesmedlem
Generalforsamlingen var en fængslende oplevelse

Generalforsamlingen var en fængslende oplevelse

Udsigten til at ruske tremmer var for en gang skyld ikke afskrækkende, og bestyrelsen fik da også selskab af de tro følgesvende til generalforsamlingen, som for nylig blev afholdt bag lås og slå i det tidligere Horsens Statsfængsel. 

En forhøjelse af medlemskontingentet og en kompensationsordning til bestyrelsen blev vedtaget, ligesom regnskabet for 2017 og budgettet for 2019 blev godkendt. 

Dansk designbranche samlet under én paraply

Formland er blevet stedet, hvor den danske designbranche samles, og hvor indkøbere såvel som udstillere henter masser af inspiration og brændstof til sæsonen der kommer, på såvel det trendmæssige som på det forretningsmæssige plan.

Mindst 460 udstillere forventes på messen, hvoraf en del er medlemmer af FAGA.

Dansk designbranche samlet under én paraply
Vi er drevet af passionen

Vi er drevet af passionen

”Vi er kreativt anarkistiske. Kreativiteten må gerne løbe af med os, for det er sådan, vi udvikler os, men vi er også kommercielle”. Det fortæller Britt Goodall og Christina Thorbøll, der sammen står bag Oi Soi Oi. 

”Da vi startede virksomheden for 11 år siden, var vi uskolede. Som humlebien, der ikke rigtig ved, hvorfor den kan flyve. Men vi var og er drevet af passionen for de smukke vietnamesiske ting, som vi iklædte skandinavisk design”.

Hvis virksomheden rammes af dårlig omtale

Befinder man sig på nettet med sin virksomhed, vil man sandsynligvis på et eller andet tidspunkt få en dårlig omtale. Men det er vigtigt at vide, hvordan man agerer i forhold til den, så det ikke eskalerer til en shitstorm. 

ATAK, der er specialister på området, giver en række gode råd til håndtering af dårlig omtale og fortæller, hvad man gør, hvis man havner i en shitstorm.

Hvis virksomheden rammes af dårlig omtale
Gratis adgang til Paris-messen MAISON&OBJET

Gratis adgang til Paris-messen MAISON&OBJET

Som FAGA-medlem får du gratis adgang til MAISON&OBJET, som afholdes 7.-11. september 2018 i Paris.

Kontakt PROMOSALONS på tlf.: 33 93 62 66 eller e-mail for at få en gratis invitationskode. Husk at oplyse, at du er medlem af FAGA.

Sådan får du mest ud af dit samarbejde med banken

En ny bog, der kan downloades gratis, hjælper bl.a. FAGA's medlemmer med, hvad der skal til for bedre at komme igennem med sine ønsker i banken.

”Forberedelse er alfa og omega før mødet med din bank, uanset om det er et årligt statusmøde eller forhandling om ny kredit”, lyder ét af de mange konstruktive råd, og der gives flere i artiklen.

Sådan får du mest ud af dit samarbejde med banken
Pas på annoncehajerne!

Pas på annoncehajerne!

Op til messerne er der ofte en række påtrængende annoncefirmaer, der forsøger at sælge fiktive ydelser – det drejer sig typisk om optagelse/annoncering på internetportaler, men det kan også være firmaer, der påstår at have data om de besøgende på messerne.

Husk at undersøge, om der reelt er et samarbejde mellem messearrangøren og det pågældende firma, inden du takker ja til et tilbud. 

hajnettet.dk er der gode råd til, hvordan du undgår at havne i gabet på en annoncehaj.

Spar penge på dit medlemskab

Spar penge på dit medlemskab

Som medlem af FAGA har du adgang til SMVdanmarks Rabatportal, hvor du finder gode leverandøraftaler, rabatter og indkøbsfordele. Nedenfor kan du se et ganske lille udpluk af aftalerne - se priser og få overblik over alle aftaler ved at logge log på Rabatportalen

Har du endnu ikke fået adgang til SMVdanmarks Rabatportal, så kontakt Grete Høgh Larsen på larsen@SMVdanmark.dk eller telefon 33 93 20 00.

LOG PÅ RABATPORTALEN
 

Særpris på LEXOFORMS
et online persondataværktøj
Få hjælp af TRYG ved
datasikkerhedsbrud
Halv pris på eksportdokumenter


Følg FAGA på Facebook og vær med, når der sker noget – KLIK HER

Faga | Vardevej 1
DK-7400 Herning | +45 9926 9800 | faga.dk

Klik her, hvis du ikke ønsker at modtage informationer om FAGA via mail