Klik her for onlineversion af denne mailSMÅT BRÆNDBART

I denne udgave af Småt Brændbart, melder bestyrelsesmedlem Rie Bidstrup klart ud, at onlinemøder for hende ikke er vejen frem.

”Det er svært at give god kundeservice gennem en computerskærm, og når alt foregår online, bliver god kundeservice ofte blot et spørgsmål om en god rabat!”, siger hun.

Rie savner kundekontakten og glæder sig til at kunne se kunder, kollegaer og andre samarbejdspartnere i øjnene på Formland, men hun er også bekymret for, hvad den ”nye” verden vil omfatte.

SMÅT BRÆNDBART
STORT & småt - nyt fra branchen

STORT & småt - nyt fra branchen

Denne gang kan du bl.a. læse, at Heimtextil lancerer et nyt, digitalt materialebibliotek til gavn for designere og andre interesserede. 

Du får også info om oplysningsfrister til Skat samt om et nyt projekt, der kan hjælpe virksomheder med at grave guldet ud af data om for eksempel kundernes indkøbsvaner. 

Yderligere kommer vi ind på likviditetsudskydelser og konfiskering af 3. mands bil i forbindelse med den nye lov om vanvidsbilisme, hvor SMVdanmark har lavet allonger, der kan hentes online. 

Den velkendte Formlandstemning er tilbage

‘One of a kind’. Det er overskriften på Formlands trendzone, men det kunne også sagtens være en samlede overskrift for såvel Formland som for den tid, vi lever i.

Coronapandemien har skubbet til vores måde at tænke på. Vi har taget et digitalt kvantespring, og samtidig har vi endnu mere fokus på bæredygtighed og individualisme – i vores butikker og i vores virksomheder.

Den velkendte Formlandstemning er tilbage
Kontakten med mennesker er mit brændstof

Kontakten med mennesker er mit brændstof

Flemming Andersen er Formlands nye ansigt udadtil, og selv om han grundet corona afvikler sin første messe som projektleder til august, føler han, han har fundet sin rette hylde.

”Jeg elsker kontakten med mennesker, og ikke mindst den udfordring, der ligger i at arbejde med noget, der er i konstant udvikling. Det betyder, at man hele tiden skal tænke nyt og ud af boksen". 

God ro og orden, genvalg og godkendelse på generalforsamlingen

Det var Tordenskjolds soldater, der forleden troppede op til årets generalforsamling på Trapholdt i Kolding, hvor både årsregnskab for 2020 og budget for 2022 blev godkendt, ligesom alle kandidater på valg fik lov til at tage en tørn mere.

Arrangementet blev rundet af med en guidet tur og en spændende fortælling om museets særudstilling; Arne Jacobsen Designer Danmark. 

God ro og orden, genvalg og godkendelse på generalforsamlingen
FAGA fejrer fyrre foreningsår med fest under Formland

FAGA fejrer fyrre foreningsår med fest under Formland

I år har FAGA 40-års jubilæum, og det markeres med en fest under Formland i MCH Messecenter Herning, nærmere betegnet fredag 20. august, hvor både medlemmer og udstillere inviteres med. 

Vi har hyret både komiker, DJ og livemusik, så der er lagt op til liv og glade dage. Hold øje med nyhedsmail fra FAGA, hvor vi løfter sløret for festen.

Skift ordreblok og kuglepen ud med en iPad

Skift ordreblok og kuglepen ud med en iPad

Fremover kan sælgerne koncentrere sig om at sælge, og lade App4Sales, som FAGA for nylig har lavet en aftale med, klare det kedelige papirarbejde. Når ordren tastes ind på en iPad, lægges den samtidig ind i virksomhedens forretningssystem, og den sendes til lageret, der straks pakker og sender ud.

Med aftalen får FAGA's medlemmer 10% rabat på det digitale salgsværktøj App4Sales. 

Mød PFS online 16. juni kl. 14.00-14.20

Som selvstændig er du sandsynligvis det allervigtigste for din virksomheds drift. Det er derfor en dårlig idé at udskyde beslutningerne om pension og personlige forsikringer.

Hos Pension for Selvstændige får du individuel rådgivning om pensions- og forsikringsordninger. 

Brug 20 minutter af din tid på at sikre dig i resten af livet.

Mød PFS online 16. juni kl. 14.00-14.20
Luftfragttilbud fra DB Schenker 

Luftfragttilbud fra DB Schenker 

DB Schenker tilbyder luftfragt med garanteret plads på egne charterfly fra Østen:

Importpriser dør-dør kr. 22,95 per kilo gældende til 31/8-21.
 
For booking eller yderligere oplysninger kontakt venligst Claus Sørensen, Sales Executive hos DB Schenker, på tlf.: 5377 6347. 
 
Reducer portoen og spar tid med Europe Post

Står du overfor en katalogudsendelse, direct mail eller brevpost? Så kan du med fordel tage fat på FAGA's samarbejdspartner Europe Post, som har specialiseret sig i postale forsendelser i både Danmark og udland.

Du sparer penge og slipper stort set for at røre en finger selv. 

Reducer portoen og spar tid med Europe Post
Få eksperternes trendinput til interiørsæsonen AW 22/23

Få eksperternes trendinput til interiørsæsonen AW 22/23

Så er vi på banen med en ny omgang FAGA+PEJ trendseminar, som traditionen tro afholdes både øst og vest for Storebælt: 

Tirsdag 5. oktober i Herning og onsdag 6. oktober i København

Prisen er som sædvanlig lav (kr. 399,- pr. person). Vi vender tilbage med program og yderligere info på et senere tidspunkt. 

Forhåndstilmeld dig her

Spar penge med tilbud og rabatter hos SMVdanmark

Spar penge med tilbud og rabatter hos SMVdanmark

Hos SMVdanmark har medlemmer af FAGA adgang til en lang række leverandøraftaler og indkøbsfordele. Nedenfor kan du se et lille udpluk af aftalerne - se priser og få overblik over alle aftaler under 'Tilbud & Rabatter' på SMVdanmark.dk

Du skal være oprettet som bruger på SMVdanmark.dk for at kunne se indholdet af aftalerne - KLIK HER for at opret dig som bruger. 

LOG PÅ 'TILBUD & RABATTER'
 

Lær at knække et regnskab

Spar optil 50% på eksportdokumenter Forbedrede rabatter hos Circle K

 Følg FAGA på Facebook og vær med, når der sker noget – KLIK HER

Faga | Vardevej 1
DK-7400 Herning | +45 9926 9800 | faga.dk

Klik her, hvis du ikke ønsker at modtage informationer om FAGA via mail