Klik her for onlineversion af denne mailSMÅT BRÆNDBART

”Formland var en fornøjelse. Både udstillerne og de besøgende havde en positiv tro på fremtiden, og det er netop det, der er behov for. De besøgende ikke bare kiggede. De købte også, og det skal der til, hvis vi skal have branchen på rette spor i fremtiden. 

Bare det at opleve, at en messe kan finde sted igen, var rart. Alle var spændte, og alle var nok også en smule skeptiske i forhold til, hvad vi ville få ud af det. For de færreste kan frasige sig en vis frygt for corona, og der er ingen tvivl om, at de fleste af de besøgende har overvejet, om det var det rigtige at køre til Herning. Men over 10.000 besøgende lod trangen til at komme ud og opleve branchen og møde kollegaer og forretningsforbindelser igen vinde over frygten”, det siger bestyrelsesmedlem Peter Laursen i denne udgave af Småt Brændbart.

SMÅT BRÆNDBART
STORT & småt - nyt fra branchen

STORT & småt - nyt fra branchen

Hvad shopper danskerne på online markedspladser? Det afslører ny analyse fra DI Handel, og det kan du bl.a. læse om i denne udgave af Stort & Småt. Her kan du også læse om, hvorfor SMVdanmark kårer Herning til Danmarks mest erhvervsvenlige kommune. Vi oplyser også om fremtiden for Stockholm Furniture & Light Fair og Formex, om Nordstils succesfulde relancering. Som aldrig før går danskerne op i at skabe de helt rigtige rammer for middagen – det oplever Imerco, der kan berette om eksplosiv vækst i salget af særligt kategorier inden for borddækning. 

FAGA fylder 40 – er fit og ser lyst på fremtiden

FAGA’s 40-års jubilæum blev fejret med manér forleden, og det er der god grund til, Foreningen har udviklet sig med tiden, og også i fremtiden er der behov for såvel det brede fællesskab, som FAGA er, politisk engagement og gode rabataftaler.

Vi har talt med tidligere formand og mangeårige medlem af bestyrelsen, Ib Laursen, og nuværende formand, Marianne Jensen, om FAGA dengang, nu og i fremtiden.

FAGA fylder 40 – er fit og ser lyst på fremtiden
Formland - den personlige dialog er tilbage

Formland - den personlige dialog er tilbage

Flere end 10.000 indkøbere fra 25 lande og 412 udstillende firmaer - heraf rigtig mange af FAGA’s medlemmer - mødtes under Formland.

Og alle var glade for at være tilbage, netværke og se hinanden i øjnene igen, for det er en del af et godt købmandskab.

3daysofdesign med Formland Camp

3daysofdesign, som finder sted 16.-18. september, er Danmarks årlige designfestival. Det er et internationalt knudepunkt for innovation, der viser inspirerende koncepter inden for livsstil, belysning, møbler og interiørdesign fra nogle af de største aktører bag den danske designscene.

Som noget nyt er Formland denne gang tilstede med Design Camp Formland på Docken.

3daysofdesign med Formland Camp
Den 5. og 6. oktober kan du få eksperternes trendinput til interiørsæsonen AW 22/23

Den 5. og 6. oktober kan du få eksperternes trendinput til interiørsæsonen AW 22/23

Seminaret giver dig en opdatering på tidsånd og forbrugeradfærd post-corona samt en intro til en ny plante- og blomstertrendrapport samt ikke mindst en dybdegående præsentation af sæsonen AW 22/23 med fokus på interiør og småmøbler, så du bliver klædt bedst muligt på til den kommende sæson. Dagen sluttes af med to indlæg om hhv. digitale salgskanaler og online salg i udlandet.

GRATIS SEMINAR 6. SEPTEMBER: Sådan tiltrækker du de rigtige medarbejdere

GRATIS SEMINAR 6. SEPTEMBER: Sådan tiltrækker du de rigtige medarbejdere

Forretningsudviklingsvirksomheden Optimax, som tidligere har afholdt kursus for FAGA's medlemmer, udbyder et gratis miniseminar, hvor du bliver klædt på til at tiltrække de rigtige medarbejdere.

Seminaret finder sted mandag 6. september kl. 15.45-17.30 - tilmelding senest fredag 3. september. 

Gratis adgang til Maison&Objet

Som medlem af FAGA får du gratis adgang til Maison&Objet, som finder sted i Paris fra 9.-13. september. 

Kontakt PROMOSALONS, Line Wiinholt Letz på tlf.: 33 93 62 66 eller e-mail: lwiinholt@promosalons.com for at få en gratis invitationskode.

Husk at oplyse, at du er medlem af FAGA.

Gratis adgang til Maison&Objet
Ny forordning stiller krav til mærkning af visse plastprodukter

Ny forordning stiller krav til mærkning af visse plastprodukter

Som et led i reduktion af plastprodukters miljøpåvirkning, er der i 2021 kommet krav til mærkning af visse engangsplastprodukter. Det er blevet et krav, at hygiejnebind, vådservietter, tobaksvarer med filtre og drikkebægre skal mærkes med et specifikt symbol og tekst.

Privatlevering med DB Schenker

DB Schenker tilbyder nu private leveringer for et ekstra tillæg på kr. 300 per sending. 

Læs mere via linket nedenfor eller kontakt DB Schenker Sales Executive Claus Sørensen på tlf. +45 5377 6347, som hjælper med booking, spørgsmål og rådgivning.

Download tilbud fra DB Schenker

Privatlevering med DB Schenker
Spar penge med tilbud og rabatter hos SMVdanmark

Spar penge med tilbud og rabatter hos SMVdanmark

Hos SMVdanmark har medlemmer af FAGA adgang til en lang række leverandøraftaler og indkøbsfordele. Nedenfor kan du se et lille udpluk af aftalerne - se priser og få overblik over alle aftaler under 'Tilbud & Rabatter' på SMVdanmark.dk

Du skal være oprettet som bruger på SMVdanmark.dk for at kunne se indholdet af aftalerne - KLIK HER for at opret dig som bruger. 

LOG PÅ 'TILBUD & RABATTER'
 

Lær at knække et regnskab

Spar optil 50% på eksportdokumenter Forbedrede rabatter hos Circle K

 Følg FAGA på Facebook og vær med, når der sker noget – KLIK HER

Faga | Vardevej 1
DK-7400 Herning | +45 9926 9800 | faga.dk

Klik her, hvis du ikke ønsker at modtage informationer om FAGA via mail