Seneste Nyt

Circular Furniture Days på 3daysofdesign 2021

Arbejder din virksomhed med cirkulære produkter? Så har du mulighed for at blive en del af udstillingen - ansøgningsfrist er 25. maj.

- Skrevet af Lifestyle & Design Cluster

Cirkulære møbler eller interiør-produkter skal frem i spotlyset, når Lifestyle & Design Cluster igen i år står bag en udstilling med fokus på cirkulære løsninger. Det sker under “3daysofdesign” i København 16.-18. september 2021

Lifestyle & Design Cluster har gennem en række år støttet virksomheder inden for træ- og møbelindustrien i deres arbejde med cirkulær økonomi og arbejdet fortsætter!

I de kommende år vil vi hjælpe endnu flere virksomheder med at omstille deres forretningsmodel i en mere bæredygtig retning. Heldigvis er mange møbel- og interiørvirksomheder godt i gang – og der er masser af inspiration og konkrete cirkulære succeser at dele ud af.

Circular Furniture Days

For at fremme denne deling af viden og inspiration arrangerer Lifestyle & Design Cluster igen i år en udstilling i forbindelse med 3daysofdesign for at fremvise de gode eksempler. Udstillingen kører den 16.-18. september 2021, under 3daysofdesign.

Virksomheder med produkter eller løsninger, som baserer sig på den cirkulære model, kan ansøge om at deltage på udstillingen.

Udstillingen vil være åben med gratis adgang for både fagfolk og offentligheden generelt. Der arrangeres en række “Speaker’s Circles”, hvor publikum i planlagte tidsrum kan tilmelde sig guidede rundture i udstillingen, hvor virksomhederne kan præsentere deres produkter.

I samarbejde med 3daysofdesign vil der ligeledes blive afholdt en officiel presserunde med nationale og internationale journalister, bloggere og presse, der er invitereret og tilmeld 3daysofdesign. Tilsvarende vil Lifestyle & Design Cluster i samarbejde med et mediebureau arbejde for at tiltrække både presse samt relevante besøgende.

I forbindelse med udstillingen vil der ligesom sidste år også blive etableret en platform til “talks” og engagerende debatter, hvor der sættes fokus på udvalgte og aktuelle emner målrettet møbelindustrien. Her kan man møde og høre om inspirerende first-mover- og disrupter-virksomheder, der kan påpege cirkulære brændpunkter og en vej til løsning af disse, ligesom det her vil være muligt at præsentere og udrulle cases fra selve udstillingen.

Design med et kunstnerisk twist

Lifestyle & Design Cluster inviterer kunstnere til at deltage i Circular Furniture Days under 3daysofdesign i København fra 16-18. september. Kunstnerne kommer til at deltage på lige fod med møbel- og interiørvirksomheder, der udstiller produkter og løsninger, der er baseret på cirkulær økonomi. Formålet er at udfordre og inspirere branchen og gæsterne på udstillingen med bud på designløsninger, hvor den kunstneriske frihed kan bryde grænser. Vi vil i udvælgelsen af kunstnere prioritere værker, der - ud over høj kvalitet - arbejder med genbrugsmaterialer eller rester fra produktion.

Læs mere på ldcluster.com

Ansøg om deltagelse

 

Tilbage til oversigten

FAGA Nyt

Hold dig opdateret omkring nyheder og andre aktuelle begivenheder i branchen.

FAGA Nyt udkommer pr. mail ca. otte gange om året
se de seneste udgaver her

Noget nyt?

Vi modtager gerne nyheder og informationer, som er relevante for FAGAs medlemmer.

Klik her for at maile tekstmateriale og fotos eller kontakt os på tlf. 9926 9800.