Seneste Nyt

Cirklerne: en inspirationskilde for indretningsbranchen

Konceptet The Circles fortsætter succeshistorien på imm cologne fra 14. til 18. januar 2024. Med fire forskellige Circle-områder vil imm tilbyde mangfoldigt indhold og eventformater, der vil være centrale destinationer for erhvervslivet, inspiration og netværk for messedeltagere.

Som navnet antyder, forenes de fire Circle-formater af deres form og af deres rolle som forbindelseselementer mellem aktører i interiørbranchen. Udstillere, designere, eksperter inden for specialområder, foreninger og besøgende samles her for at udvikle nye ideer, hente inspiration og uddybe deres viden. Det holistiske koncept legemliggør Interior Business Events centrale tema - Connecting Communities - og vil fremme en følelse af en hel branche, der går sammen om at gå langt ud over en typisk messeoplevelse.

Circle Club, Circle Café, Circle Bistro og Circle Bar vil fungere som centrale mødesteder, hvor messedeltagerne kan netværke i en afslappet atmosfære, være i hjertet af handlingen på messen og nyde drinks og snacks. De fleste af disse cirkler vil også have et studie, der vil være vært for programmer af høj kvalitet, lige fra specialistsamtaler til produktpræsentationer af udstillere. Her vil man kunne få informationer og viden om brancherelevante spørgsmål, samle inspiration, præsentere deres ekspertise og udveksle ideer.

Installationscirkler: Hvor kunst møder design. Installationscirklerne er tænkt som kompakte formater, der udvisker grænserne mellem kunst og design og åbner nye perspektiver på indretning. Fire udvalgte designere – som også vil sidde i juryen for Pure Talents Contest 2024 – vil præsentere installationer over temaerne "Sense of Surface", "Editions of Design", "Impact of Light" og "Welcome to Stay". Installationscirklerne vil inspirere til refleksion og diskussion og gøre dem til nye højdepunkter for alle, der besøger messen.   

Brand Circles: fremvisning af udstillernes innovationer. Brand Circles vil give udstillende virksomheder en scene til deres produktnyheder. Installationer i eksklusive rammer vil omdanne innovative produktløsninger og særlige temaer til oplevelser for besøgende. Brandcirklerne vil give dem mulighed for at se trends og nye udviklinger i indretningsbranchen og samle inspiration fra udstillernes kreative ideer.

Community Circles: Oplev samvær. Community Circles vil samle op på det centrale tema for imm cologne 2024 på en særlig måde: De særlige eventområder vil ikke kun være fællesrum for messedeltagere – de vil også blive designet og iscenesat som samarbejder mellem forskellige partnere og udstillende virksomheder. Disse cirkler kan omfatte en række forskellige formater, fra gæstfrihedskoncepter til scener til fælles optrædener og netværksområder. Lanceringen af Community Circles understreger imm colognes engagement i at styrke følelsen af samhørighed i indretningscirklen, fremme samarbejde på tværs af branchen og skabe et interaktivt forum for udveksling af ideer og samarbejde.

 

Tilbage til oversigten

FAGA Nyt

Hold dig opdateret omkring nyheder og andre aktuelle begivenheder i branchen.

FAGA Nyt udkommer pr. mail ca. otte gange om året
se de seneste udgaver her

Noget nyt?

Vi modtager gerne nyheder og informationer, som er relevante for FAGAs medlemmer.

Klik her for at maile tekstmateriale og fotos eller kontakt os på tlf. 9926 9800.