Seneste Nyt

F&H åbner showroom i New York

- Skrevet af Designbase.dk

F&H GROUP A/S har det seneste år investeret meget i udvikling og vækst på det europæiske marked. Nu er tiden kommet til at investere i endnu et nyt marked med stort potentiale – denne gang med en tur over Atlanten.

Det kommer til at foregå på det centrale Manhattan, New York, hvor der på Madison Avenue 41 vil være både et kontor og et inspirerende showroom på næsten 280 kvadratmeter. I første omgang vil fokus være på produkter fra stilfulde mærker som Zone Denmark, Hoptimist og Rosti.

F&H Group A/S er et veletableret designdrevet brandhus med et stærkt fundament. Siden starten i 1945 har virksomheden udviklet sig til Skandinaviens førende brand house inden for ”Kitchen Living Dining”.

F&H Group A/S ejer mere end 10 forskellige designbrands, som virksomheden udvikler, markedsfører og sælger over hele verden, herunder ZONE Denmark, Rosti, Gense, Villa Collection Denmark, Hoptimist og mange flere. Der er noget for enhver smag i det inspirerende designunivers af funktionelt design og kvalitetsprodukter.

F&H Group A/S har hovedkontor i Danmark og er repræsenteret med egne kontorer i flere europæiske byer, herunder København, Paris, Berlin, Oslo og Stockholm.

 

Tilbage til oversigten

FAGA Nyt

Hold dig opdateret omkring nyheder og andre aktuelle begivenheder i branchen.

FAGA Nyt udkommer pr. mail ca. otte gange om året
se de seneste udgaver her

Noget nyt?

Vi modtager gerne nyheder og informationer, som er relevante for FAGAs medlemmer.

Klik her for at maile tekstmateriale og fotos eller kontakt os på tlf. 9926 9800.