Seneste Nyt

FAGA's Infocenter på Formland

Kig forbi FAGA's Infocenter på Formland, hvor du får to gratis drinksbilletter til Torsdags- eller Fredagsbaren. Og så kan du deltage i konkurrencen om at vinde en iPad.

Når Formland Spring 2020 åbner dørene fra 30. januar til 2. februar er FAGA endnu engang klar med et infocenter, som har åbent alle messedage fra kl. 09.00-17.00. Infocentret ligger fortsat i Indgang Vest, men vi er kommet frem i rampelyset, så denne gang finder du os i gangen mellem hal H og J, samme sted som Arrangørkontoret. 

2 gratis drinksbilletter til Formlands Torsdags- eller Fredagsbar

Skal du til Torsdags- eller Fredagsbar fra kl. 17.00-19.00 på Café Depanneur i Hal F? Så kig forbi FAGA's Infocenter og få 2 gratis drinksbilletter. Drinksbilletterne kan kun indløses én gang, og du bestemmer selv hvilken af dagene, du vil bruge billetterne. 

VIGTIGT! Drinksbilletterne udleveres KUN i Infocentret, og de skal hentes inden kl. 17.00 enten torsdag eller fredag.  

Skaf et nyt medlem og få chancen for at vinde en iPad

Når Formland åbner dørene, skyder vi samtidig en konkurrence igang, hvor du har mulighed for at vinde en iPad Air 64GB. Alle medlemmer, der skaffer et nyt medlem, kan deltage i konkurrencen, men det er en forudsætning, at indmeldelsen sker på faga.dk under 'Bliv medlem'. Derudover skal dit firmanavn og dit personnavn noteres i indmeldelsesformularen.  

Konkurrencen starter torsdag 30. januar kl. 09.00 og slutter søndag 2. februar kl. 16.00. Nye medlemmer, der melder sig ind i den periode, deltager også selv i konkurrencen. Vinderen får direkte besked og offentliggøres på FAGA's facebook-side. 

2 flasker vin for hvert nyt medlem

Selvom der kun er én vinder af konkurrencen, så er der "sidegevinster" i form af 2 flasker vin til alle medlemmer, der deltager. Og det gælder ikke kun i forbindelse med konkurrencen - vi kvitterer nemlig altid med 2 flasker vin for hvert nyt medlem, du skaffer. 

Her finder du FAGA's infocenter

Infocentret ligger i gangen mellem hal H og J, samme sted som Arrangørkontoret, og har åbent alle fire messedage fra kl. 09.00-17.00. 

 

Tilbage til oversigten

FAGA Nyt

Hold dig opdateret omkring nyheder og andre aktuelle begivenheder i branchen.

FAGA Nyt udkommer pr. mail ca. otte gange om året
se de seneste udgaver her

Noget nyt?

Vi modtager gerne nyheder og informationer, som er relevante for FAGAs medlemmer.

Klik her for at maile tekstmateriale og fotos eller kontakt os på tlf. 9926 9800.