Seneste Nyt

Heimtextil 2024: Carpets & Rugs får stærk positiv respons

- Skrevet af Designbase

Inden for få måneder har mere end 75 internationale producenter af monterede, håndvævede, specialfremstillede eller maskinvævede tæpper, måtter og løbere valgt at ville præsentere deres seneste kollektioner, materialer og teksturer på det næste Heimtextil på halniveau 5.1 i det nye produktsegment Carpets &; Rugs, og en række udstillere er i pipeline.

Heimtextil udvider således sin unikke brede og dybe produktportefølje af bolig- og kontrakttekstiler til at omfatte et produktsegment, der er meget efterspurgt på markedet - og skaber yderligere merværdi for et stort antal relevante topkøbere. 

"Det store antal nye udstillere understreger den positive respons på lanceringen af produktsegmentet Carpets & Rugs og giver indkøbere mulighed for at netværke med nye leverandører. Det gør Heimtextil til en endnu mere forskelligartet og omfattende forretningsplatform," siger Bettina Bär, direktør for Heimtextil for boligtekstilsegmentet. 

Den positive respons kommer fra en lang række nationer - herunder tilsagn, der allerede er modtaget fra Egypten, Bangladesh, Kina, Grækenland, Indien, Italien og Tyrkiet. Fra og med den næste udgave udvider Heimtextil således med succes sit globale sortiment af bolig- og husholdningstekstiler yderligere.

 

Tilbage til oversigten

FAGA Nyt

Hold dig opdateret omkring nyheder og andre aktuelle begivenheder i branchen.

FAGA Nyt udkommer pr. mail ca. otte gange om året
se de seneste udgaver her

Noget nyt?

Vi modtager gerne nyheder og informationer, som er relevante for FAGAs medlemmer.

Klik her for at maile tekstmateriale og fotos eller kontakt os på tlf. 9926 9800.