Seneste Nyt

imm Köln vender tilbage til sine januar-datoer i 2024

Interior Business Event imm cologne finder sted i januar 2024 over fem dage fra søndag den 14. januar til torsdag den 18. januar på Koelnmessens messeområde i Köln.

Efter den tvungne pause på grund af pandemien og imm Spring Edition i juni 2023 vender Tysklands største interiørmesse tilbage til sine etablerede januar-datoer fra 2024 og fremefter for dermed at kunne lancere det nye indretningsår. 

Messen vil fortsætte rejsen mod et omdefineret imm cologne, som blev påbegyndt med imm Spring Edition, og dermed er imm cologne 2024 den ideelle platform for en samling af den globale branche.

”I tæt samråd med branchen og de foreninger, der er involveret i messen, er vi glade for at kunne meddele, at imm cologne vender tilbage til sine sædvanlige januar-datoer fra 2024. Starten af året har altid en unik dynamik, hvilket gør det til det perfekte tidspunkt for branchen og detail- og engroshandlen at samle og designe morgendagens boligarealer sammen," siger Gerald Böse, administrerende direktør for Koelnmesse. Dette synspunkt deles af Elmar Duffner, formand for sammenslutningen af den tyske møbelindustri (VDM): "Vi glæder os over denne tidlige beslutning om imm Kölns fremtidige datoer. Meddelelsen vil gøre planlægningen lettere for vores producenter. Der er stor opbakning i branchen til en imm cologne i januar – begivenheden har været fast inventar i kalenderen i årtier".

Rejsen fortsætter 

Den rejse, som messen har indledt med imm Spring Edition i juni, fortsætter, og messens transformation er i gang. Udstillere og besøgende kan forvente en ny og nytænkt imm cologne i 2024. 

Matthias Pollmann, Vice President Trade Fair Management for Furniture, Interiors and Design hos Koelnmesse, forklarer: "Samlingen af vigtige markedsaktører giver ikke kun udstillere og besøgende enestående muligheder for at øge deres forretning og etablere nye kontakter. Det er også en chance for at spille en aktiv rolle i idéskabelse og trendindstilling. 

IMM Köln ser sin fremtidige rolle som en drivkraft for både branchespecifikke og eksterne emner, der er relevante for hele indretningsverdenen." Ligesom imm Spring Edition er imm cologne specielt designet til at imødekomme behovene hos indkøbere. 

 

Tilbage til oversigten

FAGA Nyt

Hold dig opdateret omkring nyheder og andre aktuelle begivenheder i branchen.

FAGA Nyt udkommer pr. mail ca. otte gange om året
se de seneste udgaver her

Noget nyt?

Vi modtager gerne nyheder og informationer, som er relevante for FAGAs medlemmer.

Klik her for at maile tekstmateriale og fotos eller kontakt os på tlf. 9926 9800.