Seneste Nyt

Ingen privatlevering med GLS resten af året

Grundet aktuelle forhold på transportmarkedet lukker GLS ned for PrivateDelivery forsendelser til og med 3. januar 2021. I stedet henvises til levering via Pakkeshop frem til jul.

- Skrevet af GLS

Den igangværende nationale nedlukning af Danmark påvirker endnu en gang distributionen af pakker.

Grundet kombinationen af Covid-19 og den markant forøgede online julehandel vi ser p.t., er vi fra GLS’ side desværre nød til at bede jer om at lukke ned for muligheden for, at jeres kunder kan bestille en PrivateDelivery med GLS til og med 3. januar 2021.

Vi henviser i stedet til, at modtageren får leveret til en PakkeShop nær dem. Dette tiltag skal være med til at give modtageren den bedste mulighed for at få deres pakke leveret inden jul.

Det er naturligvis ikke et tiltag, vi ville bede jer om at implementere, med mindre det var absolut nødvendigt. Men som situationen er nu - hvis I ikke fjerner PrivateDelivery som en leveringsmulighed - vil kun en brøkdel af de ordrer, I kan producere de kommende dage blive leveret inden jul.

Årsagen er ganske enkelt, at vi er nået den maksimale volumen, vi kan håndtere. Hvis andelen af PrivateDelivery stiger, vil det markant øge den geografiske afstand og tid, vi skal bruge pr. levering, og vi kan dermed rent fysisk ikke nå at levere pakkerne inden for døgnets timer.

Så giv os den bedste mulighed for at bringe jeres ordre frem til modtagerne inden jul.

Vi håber, at ovenstående er tilstrækkeligt til at sikre, at vi kan bringe alle julegaver ud inden jul, men frygter for den mængde, der vil komme de nærmeste dage og for hvad det vil betyde for vores drift og de tiltag, vi kan blive nødt til at sætte i værk.

PakkeShop-netværk intakt

GLS’ PakkeShop-netværk er p.t. intakt, og vi har ikke meldinger om lukkede PakkeShops frem til jul.

Efter jul skal liberale erhverv lukke ned, og det forventer vi vil påvirke vores netværk. Den fulde konsekvens heraf kender vi desværre ikke på nuværende tidspunkt.

 

Tilbage til oversigten

FAGA Nyt

Hold dig opdateret omkring nyheder og andre aktuelle begivenheder i branchen.

FAGA Nyt udkommer pr. mail ca. otte gange om året
se de seneste udgaver her

Noget nyt?

Vi modtager gerne nyheder og informationer, som er relevante for FAGAs medlemmer.

Klik her for at maile tekstmateriale og fotos eller kontakt os på tlf. 9926 9800.