Seneste Nyt

Kæmpe appetit på at komme med på de danske fællesstande

Interessen for SMVdanmarks fællesstande på Maison&Objet, Nordstil og Scoop er enorm. Det skyldes ikke mindst positive tilbagemeldinger fra deltagerne på de foregående fællesstande. Pladserne i Paris og Hamborg er stort set udsolgte, så du skal være hurtig på aftrækkeren, hvis du vil med der.

- Skrevet af Jens Kvorning, Internationaliseringschef hos SMVdanmark

Med tilskud fra Trade Council er det endnu engang lykkedes SMVdanmark at etablere fællesstande på interiør- og designmesserne Nordstil i Hamborg fra 23.-25. juli og Maison&Objet i Paris fra 8.-12. september samt på modemessen Scoop i London fra 17.-19. juli – sidstnævnte messe satser i øvrigt mere og mere på fashion accessories. 

Tilfredshedsmålinger slår rekord

Vi har aldrig før oplevet at måtte afvise udstillere på vores danske fællesstande, som følge af pladsmangel, men det oplever vi nu. Forklaringen er både, at vi har nydt godt af ekstraordinært høje tilskud på 75% i Corona tiden (hvilket Maison&Objet stadig nyder godt af), og at den lange nedlukning har medført et stort behov for at ”komme ud på græs” både blandt leverandører og kunder. Dertil kommer, at tilfredshedsmålinger efter messerne viser, at der imod forventning har været den største tilfredshed med udbyttet nogensinde. Det til trods for at mange af messerne kun har haft halvt så mange udstillere og besøgende som normalt. Det handler nok både om lavere forventninger og om at de kunder, der kom, gjorde det, fordi de var meget fokuserede og købelystne.

Pladser & Priser

 • MAISON&OBJET, 8.-12. september, er fuldt booket i hal 4 for ”Home Accessories”, og der er kun få ledige pladser i hal 2 for ”Fashion Accessories”. Prisen for deltagelse er ca. 1.200 kr./m2 efter tilskud.
  DOWNLOAD MESSEOVERSIGT
   
 • NORDSTIL, 23.-25. juli, har 11 tilmeldt sig, så der kun er én enkelt stand på 15 m2 tilbage. Prisen for deltagelse er ca. 1.100 kr./m2 efter tilskud. 
  DOWNLOAD MESSEOVERSIGT
  HENT STANDTEGNING
   
 • SCOOP, 17.-19. juli, ser det lidt bedre ud, da vi her foreløbig kun har 11 tilmeldte, men det kan meget vel ende med 16 ligesom sidst eller helt op til 20.  Priserne for deltagelse fremgår af vedlagte brochure.
  DOWNLOAD BROCHURE

Ovenstående priser dækker standleje, belysning fra Greenfair, godstransport, standdesign, markedsføring, koordinering og rapportering.

Yderligere oplysninger og booking

Info om ledige pladser kan fås ved henvendelse til Jens Kvorning, på tlf.: 30 59 06 86 eller kvorning@smvdanmark.dk 

Ultimo’s erfaringer fra Scoop

Rikke Falkow har virksomheden Ultimo, der sælger træsko i skandinavisk design, uldprodukter, lædertasker i eget design, Shakerprodukter m.v.. Hun var med på Scoop for første gang i februar og oplevede en meget anderledes messe end de design- og livingmesser, hun ellers har udstillet på. Hun oplevede et meget engageret og købedygtigt publikum og fik mange gode kontakter og flere ordrer på messen.

Scoop er meget minimalistisk designet og opbygget, så udstillerne kun kan markere sig med deres produkter. Ingen ”pynt” i form af bannere, tæpper, m.v. kun hvad man hænger på rails, hvis man har tøj eller på podierne. Der er tale om nøglefærdige stande. Man skal derfor ikke bruge tid på at bygge op og tage ned. De fleste kan have deres produkter i et par kufferter.

Scoop startede med at satse på modetøj, men satser mere og mere på accessories, som har stor interesse blandt de besøgende, som typisk er fra high-end modebutikker. De besøgende på messen er næsten udelukkende kvindelige butiksindehavere fra hele UK. 

Tilfredshedsmålinger fra Trade Council på Scoop, Maison&Objet og Nordstil

Trade Council bruger i år 60 mio. kr. på at yde tilskud til danske eksportører, der deltager i kollektive fremstød. 80% af pengene bruges på fællesstande på messer rundt om i verden, og resten bruges på rejser med seminarer og kontaktmøder.

Trade Council ønsker naturligt nok at vide, hvordan målgruppen syntes om det, hvad udbyttet var, og om de ønsker at udstille igen. Derfor sender de tilfredshedsmålinger ud lige efter messen. Se resultaterne af tilfredshedsmålingerne på Scoop, Nordstil og Maison&Objet via links nedenfor. Desværre er det sjældent alle, der svarer, selv om det er et krav for at deltage, men faktisk var der 100% der svarede på Nordstil.

På Nordstil og Maison&Objet var alle besvarelser meget tilfredse eller tilfredse med deres deltagelse. På Scoop var det 9 ud af 10. 

SE TILFREDSHEDSMÅLING VEDR. MAISON&OBJET

SE TILFREDSHEDSMÅLING VEDR. NORDSTIL

SE TILFREDSHEDSMÅLING VEDR. SCOOP

 

Tilbage til oversigten

FAGA Nyt

Hold dig opdateret omkring nyheder og andre aktuelle begivenheder i branchen.

FAGA Nyt udkommer pr. mail ca. otte gange om året
se de seneste udgaver her

Noget nyt?

Vi modtager gerne nyheder og informationer, som er relevante for FAGAs medlemmer.

Klik her for at maile tekstmateriale og fotos eller kontakt os på tlf. 9926 9800.