Seneste Nyt

Kom til gratis mini-seminar om IP-rettigheder

TVC Advokatfirma inviterer FAGA’s medlemmer til et gratis mini-seminar om, hvordan du bedst sikrer og håndhæver dine IP-rettigheder.

- Skrevet af TVC Advokatfirma

TVC Advokatfirma oplever regelmæssigt, at virksomheder har svært ved at navigere i de forskellige immaterialretlige regelsæt, der dækker over alt fra bl.a. varemærker, designs og patenter. 

TVC Advokatfirma inviterer derfor på et gratis mini-seminar med det formål at udrede en række af de misforståelser, vi ofte møder hos vores klienter.

Immaterielle aktiver i form af bl.a. varemærker, designs og patenter er yderst værdifulde aktiver for din virksomhed. Hvis ikke rettighederne sikres og håndhæves i tide, kan det få store følger for virksomheden.

Formålet er derfor ligeledes at give FAGA’s medlemmer et indblik i, hvordan de bedst beskytter deres rettigheder. Dette involverer et indblik i immaterialretlige strategier for opnåelse af en rettighed samt strategier for håndhævelse af rettigheden, når potentielle krænkelser opstår.

Det er vigtigt at være ajourført med de nyeste regler på området. Varemærkeloven er f.eks. ændret med virkning fra den 1. januar 2019. TVC Advokatfirma sørger i den forbindelse for, at du er klædt på ift. de nye regler.

Kom til gratis mini-seminar hos FAGA’s samarbejdspartner TVC Advokatfirma og lær at tackle de mange immaterialretlige regler. Seminarerne afholdes i både Aarhus og København:

  • Tirsdag 4. juni 2019 kl. 09.00-11.00 i Aarhus
    TVC Advokatfirma, Søren Frichs Vej 42A, 8230 Aabyhøj 
     
  • Torsdag 13. juni 2019 kl. 14.00-16.00 i København
    TVC Advokatfirma, Nimbusparken 24, 2. sal, 2000 Frederiksberg

Tilmelding sker efter først-til-mølle og skal ske senest kl. 16.00 dagen før seminaret.

TILMELD DIG HER

Har du spørgsmål vedr. møderne er du velkommen til at kontakte advokat Mads Balle Christensen på tlf.: 8734 7564 eller mail: mac@tvc.dk

TVC Advokatfirma ser frem til at byde FAGA’s medlemmer velkommen.

 

 

Tilbage til oversigten

FAGA Nyt

Hold dig opdateret omkring nyheder og andre aktuelle begivenheder i branchen.

FAGA Nyt udkommer pr. mail ca. otte gange om året
se de seneste udgaver her

Noget nyt?

Vi modtager gerne nyheder og informationer, som er relevante for FAGAs medlemmer.

Klik her for at maile tekstmateriale og fotos eller kontakt os på tlf. 9926 9800.