Seneste Nyt

Lokal vækst og arbejdspladser

Danske SMV’er er en afgørende brik i at skabe lokal vækst og arbejdspladser rundt omkring i hele landet. Det gælder særligt i Coronakrisens efterspil, hvor det er helt essentielt at fastholde og skabe nye arbejdspladser, så dansk økonomi fortsat står stærkt.

- Skrevet af Vækstfonden

Nu fjerner Erhvervsministeriet den nedre beløbsgrænse for vækstlånet, og det betyder, at Vækstfonden kan give en håndsrækning til endnu flere virksomheder rundt omkring i Danmark, fortæller adm. direktør i Vækstfonden Rolf Kjærgaard:

”Vi vil ud til endnu flere mindre SMV’er i hele landet, og det skal de små vækstlån netop bidrage til. Risikovillig lånefinansiering fra Vækstfonden er ofte den brik, som kan få finansieringsløsningen til at falde på plads i samarbejde med virksomhedens pengeinstitut. Derfor forventer vi også, at de små vækstlån kan bidrage markant til nye investeringer og mere vækst rundt omkring i danske virksomheder.”

Med fjernelsen af beløbsgrænsen forventer Vækstfonden at finansiere mere end 100 virksomheder om året. Arbejdet med at få de sidste detaljer omkring små vækstlån på plads pågår fortsat. Men det er allerede nu muligt at sende en ansøgning via Vækstfondens kundeportal.

Vil du høre mere, kan du tage fat i Vækstfondens kunderådgivere på tlf.: 35 29 86 00.

Læs mere på vf.dk

 

Tilbage til oversigten

FAGA Nyt

Hold dig opdateret omkring nyheder og andre aktuelle begivenheder i branchen.

FAGA Nyt udkommer pr. mail ca. otte gange om året
se de seneste udgaver her

Noget nyt?

Vi modtager gerne nyheder og informationer, som er relevante for FAGAs medlemmer.

Klik her for at maile tekstmateriale og fotos eller kontakt os på tlf. 9926 9800.