Seneste Nyt

Möbelmässan i Göteborg udvider fra 2 til 3 dage

- Skrevet af Designbase

”Da vi lukkede dørene efter en velafsluttet messe i september 2022, var både udstillere og besøgende fulde af rosende ord. Der manglede kun én ting: tilstrækkelig tid. Derfor har vi besluttet at udvide messen fra to til tre dage i 2023”, siger Jacob Ryder, ansvarlig for Möbelmässan i Göteborg.

Til messen i 2022 havde der ikke været messer i branchen i næsten tre år på grund af pandemien, og responsen var fantastisk: næsten 2.000 fagbesøgende strømmede til fra hele Norden, og over 70 udstillere oplevede et enormt pres på deres stande.
”Og indtil videre ser det mindst lige så godt ud i år. Det udvidede koncept med tre dage føles helt rigtigt og er blevet godt modtaget af branchen, siger Jacob Ryder, og fortsætter:

”Med den feedback, vi har fået, var det den helt rigtige beslutning at træffe. Udstillerne har simpelthen brug for mere tid til deres kunder, og vi er meget glade for at have fundet en løsning ved at skabe en tredages messe. Samtidig ser vi også, at det skaber muligheder for at udvikle mødestedet yderligere, få det til at vokse og blive endnu mere relevant for branchen”.

Han forventer at have endnu flere udstillere end sidste år, herunder en betydelig tilstedeværelse af udstillere fra Danmark, Norge og Finland. ”For på trods af det udfordrende marked vokser messen og bliver stadig mere relevant for branchen”, siger han.

George Makdessi, formand for brancheorganisationen MIBO, der arrangerer messen i samarbejde med Svenska Mässan, har en klar vision:

Vores ambition er, at det skal blive den førende messe i Norden”, siger han, og fortsætter: ”Den seneste Möbelmässan i Göteborg var fuldt booket. Men mange udstillere oplevede, at de ikke havde tilstrækkelig tid til alle besøgende. MIBO har nu lyttet til medlemmernes ønsker, og konklusionen er klar: Vi fik et meget klart signal om at øge formatet, først og fremmest ved at forlænge messen med en dag, hvilket vi nu gør”.

 

Tilbage til oversigten

FAGA Nyt

Hold dig opdateret omkring nyheder og andre aktuelle begivenheder i branchen.

FAGA Nyt udkommer pr. mail ca. otte gange om året
se de seneste udgaver her

Noget nyt?

Vi modtager gerne nyheder og informationer, som er relevante for FAGAs medlemmer.

Klik her for at maile tekstmateriale og fotos eller kontakt os på tlf. 9926 9800.